Sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
   
Monimuotokoulutus
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

isännöinnin erikoisammattitutkinto

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä. Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman ja johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmille.

Koulutusmuotona on oppisopimuskoulutus. 

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Koulutuksen sisältö

Lähiopetus toteutetaan kahden päivän jaksoissa, yhteensä 10 lähipäivää. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä.

Isännöinnin erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta:

Pakolliset osat:

  • Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen

Valinnainen osa (valittava yksi):

  • Kehittämissuunnitelma isännöinnistä
  • Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa

Hakeminen

Koulutus soveltuu seuraaville henkilöille: isännöitsijät (joilla vaativia kohteita), kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat henkilöt.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi


Arvioinnit

Isännöinnin erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.