Sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja johtamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta. Lisäksi hän hallitsee myös valitsemiensa johtamisen erityisalueiden tiedot ja taidot.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksytysti tutkinnon perusteissa vaadittu johtamisosaaminen näytöin johtamistehtävissä omalla työpaikalla.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena. Opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen johtamisosaamisen kehittämistarpeet. Arvioissa huomioidaan myös hakijan työpaikan kehittämistavoitteet.

Suunnitelmat tarvittavista näytöistä tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kanssa. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa johtamistyötehtävissä. Työpaikalla mentorin ohjauksessa tapahtuvaa oppimista tukee ohjaus, lähiopetus ja ohjattu etätyöskentely.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Mikäli tutkinnossa vaadittu ammattitaito on jo hankittu, opiskelija ohjataan suoraan näyttöihin. Myös osatutkinnon suorittaminen on mahdollista.

Tutkinnon rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon pakollinen osa:

  • Johtajana toimiminen, 80 osp

Tutkinnon valinnaiset osat (valitaan kaksi):

  • Strategiatyön johtaminen, 50 osp
  • Projektin johtaminen, 50 osp
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen, 50 osp
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 50 osp
  •  Asiakkuuksien johtaminen, 50 osp
  • Talouden johtaminen, 50 osp
  • Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, 50 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkinto soveltuu laaja-alaisissa johtamistehtävissä työskenteleville henkilöille, joilla on vahva johtamiskokemus ja vastuualueensa asiantuntemus ja jotka ovat kiinnostuneita kehittämään johtamisosaamistaan ja suorittamaan tutkinnon.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena. Opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Opiskelijamaksu on 300 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.