Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, aula- ja monipalvelut

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Video

Liiketoiminnan ammattitutkinto on uudistunut. Se taipuu nykyään moneen ja kattaa markkinointiviestinnän, myynnin, taloushallinnon, virastomestarin, sihteerin, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen, ulkomaankaupan, finanssialan sekä kiinteistövälitysalan ammattitutkinnot.

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, aula- ja monipalvelut

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, aula- ja monipalvelut

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketoiminnan palveluiden tehtävissä esimerkiksi aula- ja kokouspalvelutehtävissä, virasto- tai vahtimestarina tai muissa soveltuvissa palvelutehtävissä.  

Ensisijaisena koulutusmuotona on oppisopimuskoulutus, mutta jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella. Tällöin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan, mutta tarvitset kuitenkin tutkinnon suorittamiseen sopivan harjoittelupaikan opiskeluajaksi. Vaihtoehtoisesti koulutus voidaan toteuttaa ammatillisena lisäkoulutuksena, jonka opiskelijamaksu määrittyy opiskelujen laajuuden mukaan.  

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista sekä yhden vieraan kielen osaamista.

Tutkinnon toteutus

Ennen tutkintokoulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet.

Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä tutkinto-opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Mikäli koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitelmien tekoon osallistuu myös työnantajan edustaja. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. 

Tutkinto-opiskelijalla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua tutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon suorittamista varten voidaan arvioida.

Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla, mukaan lukien kieliopinnot.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvat aikaisempi osaaminen. Keskimääräinen kesto on noin yksi vuosi.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinto voidaan suorittaa myös suoraan näytöin ilman opintoja.

Tutkinnon sisältö

Pakollinen tutkinnon osa:

  • liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 1:

  • aula- ja monipalvelut, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 2:

  • kokouspalvelut, 60 osp
  • liiketoiminnan tukipalvelut, 60 osp
  • perehdyttäminen ja työnopastaminen, 60 osp
  • turvallisuusalan ammattitutkinnon tutkinnon osa, vartijan koulutus, 25 osp
  • toisen osaamisalan tutkinnon osa, 40-60 osp
  • tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 20-60 osp

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Mikäli koulutus toteutetaan ammatillisena lisäkoulutuksena, maksat opiskelijamaksun 150 - 450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, aula- ja monipalvelut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, aula- ja monipalvelut ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.