Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiassistentti

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Video

Liiketoiminnan ammattitutkinto on uudistunut. Se taipuu nykyään moneen ja kattaa markkinointiviestinnän, myynnin, taloushallinnon, virastomestarin, sihteerin, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen, ulkomaankaupan, finanssialan sekä kiinteistövälitysalan ammattitutkinnot.

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiassistentti

Markkinointiassistentti

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiassistentti

Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään taitojasi markkinointiassistentin tehtävissä. Samalla tunnistat yhä paremmin alakohtaiset erityispiirteet ja opit hyödyntämään niiden mahdollisuuksia. Otat käyttöön menestykseen johtavia toimintamalleja sekä kehität asiakaskokemusta ja liiketoimintaa.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on n. 1 – 1,5 vuotta.

Tutkinto suoritetaan aidoissa työympäristöissä markkinointiassistentin käytännön työtehtävissä. Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet ja osallistut erilaisten markkinointitoimeksiantojen suunnitteluun ja toteutukseen. Sinulla on kertynyt jo alan osaamista tai sinulla on alaan liittyvää koulutusta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan.

Tutkinnon sisältö

Tutkintoon valmistavan koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä työpaikan tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma.

Hakeminen

Koulutus soveltuu erinomaisesti markkinointiassistentin monipuolisiin osaamistarpeisiin alasta riippumatta. Tutkinto soveltuu myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja yhden vieraan kielen taitoa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiassistentti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiassistentti ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.