Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekniselle kaupalle suunnattu

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Syksy 2019
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Video

Liiketoiminnan ammattitutkinto on uudistunut. Se taipuu nykyään moneen ja kattaa markkinointiviestinnän, myynnin, taloushallinnon, virastomestarin, sihteerin, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen, ulkomaankaupan, finanssialan sekä kiinteistövälitysalan ammattitutkinnot.

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekniselle kaupalle suunnattu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekninen kauppa

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekniselle kaupalle suunnattu

Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään tavoitteellista osaamista ja toiminnan suunnittelua teknisen kaupan / b-to-b-kaupan osaamisvaatimusten mukaisesti. Samalla tunnistat yhä paremmin alakohtaiset erityispiirteet ja niiden mahdollisuudet asiakkuuksien hoitamisessa ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Opiskelussasi pääset luomaan menestykseen johtavien toimintamallien käyttöönottoa, vaikuttavuuden mittaamista asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan kehittymiseen liittyen.

Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat tukkukaupassa, b-to-b-asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin työtehtävissä, valmistava koulutus on räätälöity teknisen kaupan / b-to-b-kaupan tarpeisiin. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Ensisijaisena koulutusmuotona on oppisopimuskoulutus, mutta jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella. Tällöin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan, mutta tarvitset kuitenkin tutkinnon suorittamiseen sopivan harjoittelupaikan opiskeluajaksi. Vaihtoehtoisesti koulutus voidaan toteuttaa ammatillisena lisäkoulutuksena, jonka opiskelijamaksu määrittyy opiskelujen laajuuden mukaan.

Tutkinnon toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman tutkintokoulutusta, mikäli henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna.

Tutkinnon sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö on suunnattu teknisen kaupan / b-to-b-kaupan alalla työskenteleville. Yksityiskohtainen opiskeluohjelma suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma (monimuoto). Tyypillinen sisältölaajuus on 8 päivää henkilöllä, jolla on osaamisen kehittämistarpeita, lähipäivien lisäksi / sijaan on valittavissa verkkokursseja ja kehittämistehtäviä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Mikäli koulutus toteutetaan ammatillisena lisäkoulutuksena, maksat opiskelijamaksun 150 - 450 € itse opiskeluiden laajuudesta riippuen. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekniselle kaupalle suunnattu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tekniselle kaupalle suunnattu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.