Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto henkilöstöhallinnon osaamisalalta osoittaa kokonaisvaltaista osaamista henkilöstöhallinnon esimies- ja/tai asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suorittaneella on osaamista erilaisiin henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvissä tehtävissä. Koulutuksen suorittanut osaa toimia esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa. Koulutuksen aikana pääset kehittämään myös oman organisaatiosi henkilöstöhallinnon käytäntöjä sekä hiomaan projektityötaitojasi.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelijamaksu määrittyy opiskeluiden laajuuden perusteella.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. 

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 8-12 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto henkilöstöhallinnon osaamisalalta soveltuu erinomaisesti muutaman vuoden henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimineille. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelijamaksun 250–450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.