Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan osaamisala, erikoiskauppa

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto kaupan osaamisalalta kehittää osaamistasi erikoiskaupan esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen aikana perehdyt toimintaympäristö- ja asiakaslähtöiseen liiketoiminnan suunnitteluun, kehität osaamistasi ryhmän esimiehenä toimisesta, myynnin johtamisesta ja valikoiman kehittämisestä ja verkostoidut muiden alan osaajien kanssa.

Koulutuksen aikana voit myös päivittää osaamistasi kaupan alan lainsäädännöstä ja trendeistä sekä kehittää omia projektityöskentelytaitojasi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelijamaksu määrittyy opiskeluiden laajuuden perusteella.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 8–12 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto soveltuu erinomaisesti kaupan ja palvelualan tarpeisiin. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat vastuullisissa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, henkilöstö- tai taloushallinnon esimies- ja asiantuntijatehtävissä.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelijamaksun 250–450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | kaupan osaamisala, erikoiskauppa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.