Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto,  taloushallinnon osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto taloushallinnon osaamisalalta osoittaa kokonaisvaltaista osaamista taloushallinnon esimies- ja/tai asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suorittanut osaa esimerkiksi analysoida, suunnitella ja seurata taloutta ja rahoitustoimintaa sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa ja sisäistä laskentaa sekä laatia konsernitilinpäätöksen. 

Koulutuksen aikana pääset kehittämään myös oman organisaatiosi taloushallinnon käytäntöjä sekä hiomaan projektityötaitojasi.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelijamaksu määrittyy opiskeluiden laajuuden perusteella.

Tutkinnon toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, oppilaitoksen edustajan ja työnantajan kanssa.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Tutkinnon sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 8–12 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto taloushallinnon osaamisalalta soveltuu muutaman vuoden taloushallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimineille. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutukseen hakeudutaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle. 

Voit suorittaa tutkinnon myös ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelijamaksun 250–450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.