Sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan ammattitutkinto | nuohooja

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Talotekniikan ammattitutkinto | nuohooja

Talotekniikan ammattitutkinto,nuohooja

Talotekniikan ammattitutkinto | nuohooja

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut nuohooja (AT) osaa nuohota tulisijat ja savuhormit hyvää kädentaitoa osoittaen tehokkaasti, oikein ja siististi. Hän tuntee alansa lainsäädännön, ohjeet sekä suositukset. Hän osaa neuvoa ja opastaa asiakkaitaan palamiseen, korvausilmaan, tulisijoihin ja savuhormeihin liittyvissä suunnittelu-, asennus-, käyttö- ja huoltoasioissa. Hän hallitsee palonehkäisyn perusteet ja tuntee tärkeimmät kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuteen vaikuttavat tekijät sekä tunnistaa puutteet ja riskit.

Tutkinnon suorittanut nuohooja toimii palo- ja asumisturvallisuuden nuohousalan ammattilaisena joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai osana isompaa tiimiä.

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen opiskelusuunnitelma ja varmistetaan ammattitutkinnon soveltuvuus. Opiskeluaika ja tutkinnon suorittamisaika määräytyvät yksilöllisesti.

Oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi opiskelija osallistuu henkilökohtaisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti lähiopintoihin Amiedussa sekä ohjattuun verkko- ja itseopiskeluun.

Tutkintosuoritukset tehdään näytöin omien työtehtävien yhteydessä. Arvioinnin tekevät opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (100 osp):

  • Tulisijojen ja savuhormien nuohous, 50 osp
  • Kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuden tarkkaileminen, 50 osp

Lisäksi valinnaisista tutkinnon osista (50 osp):

  • Ilmanvaihtojärjestelmien mittaukset ja tasapainotus, 20 osp
  • IV- Koneiden huoltaminen, 15 osp
  • Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistaminen, 15 osp

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla.

Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomen kielen taso. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää. Tutkinnon suorittaakseen hakijalla tulee olla työpaikassa mahdollisuus tehdä alan tutkintoon liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 280 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto | nuohooja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi


Arvioinnit

Talotekniikan ammattitutkinto | nuohooja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.