4,0 (3 Arvioinnit)

Ammattiopisto Livia

Ammattiopisto Livia

Ammattiopisto Livia / Yrkesinstitut Livia

Ammattiopisto Livia on kaksikielinen, noin tuhannen opiskelijan luonnonvara- ja ympäristöalan sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan opisto. Ammattiopisto Livialla on yhteensä neljä opistoa. Maaseutuopiston toimipisteet sijaitsevat Kaarinan Tuorlassa sekä Paimiossa, joissa koulutusta tarjotaan peruskoulunsa päättäneille, ylioppilastutkinnon suorittaneille ja aikuisille. Maaseutuopistoilla tarjotaan niin perustutkintoon tähtääviä opintoja kuin syventäviä koulutuksia ja kursseja.

Sosiaali- ja terveysopiston toimipiste on Kaarinan Voivalassa, jossa tarjotaan perus- ja lisäkoulutusta nuorille ja aikuisille. Kalatalous- ja ympäristöopisto sijaitsee Paraisilla. Kaikki tutkinnot ammattilisessa peruskoulutuksessa ovat hyvin käytännönläheisiä.

Lähde: Opintopolku


Yhteystiedot

Ammattiopisto Livia

Kalakouluntie 72
21610 Kirjala


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Katja
27 marras 2011

Opiskelin luonto- ja ympäristöneuvojaksi aikuiskoulutuspuolella. Erityiskiitokset koulun upealle miljölle ja tiloille. Ympärillä on mahtavat maalaismaisemat, opetusmetsää, meren...

Näytä lisätiedot
4/5
otso Hellgren
19 elo 2011

Koulu oli oikein erinnomainen. Opetus oli mukavan joustavaa, mutta vällillä olisi ollut kiva tietää etukäteen enemmän.

4/5
Smoltti
30 marras 2010

Opiskelua meren rannalla, pieni koulu ja mukavaa porukkaa vaikka kahta alaa ollaankin. Ainakin saaristosta pitäville parempaa saa hakea.

Sponsoroitu