Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammattiopisto Livia

Ammattiopisto Livia / Yrkesinstitut Livia

Ammatillinen peruskoulutus luontevasti Livialla

Ammattiopisto Livia on kaksikielinen, noin tuhannen opiskelijan luonnonvara- ja ympäristöalan sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan opisto. Ammattiopisto Livialla on yhteensä neljä opistoa. Maaseutuopiston toimipisteet sijaitsevat Kaarinan Tuorlassa sekä Paimiossa, joissa koulutusta tarjotaan peruskoulunsa päättäneille, ylioppilastutkinnon suorittaneille ja aikuisille. Maaseutuopistoilla tarjotaan niin perustutkintoon tähtääviä opintoja kuin syventäviä koulutuksia ja kursseja.

Sosiaali- ja terveysopiston toimipiste on Kaarinan Voivalassa, jossa tarjotaan perus- ja lisäkoulutusta nuorille ja aikuisille. Kalatalous- ja ympäristöopisto sijaitsee Paraisilla. Kaikki tutkinnot ammattilisessa peruskoulutuksessa ovat hyvin käytännönläheisiä.

Kalatalous- ja ympäristöopisto hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kalatalous- ja ympäristöopisto tarjoaa laadukasta koulutusta Turun saaristossa. Oppilaitos sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Paraisten keskustasta. Turkuun matkaa kertyy vain 20 kilometriä. Saaristoluonto sopii loistavasti luonto- ja ympäristöalan tutkinnon suorittamiselle.

Haluatko lisätietoa Livian Kalatalous- ja ympäristöopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Livian koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Livialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Livia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ammattiopisto Livia

Kalakouluntie 72
21610 Kirjala

 Näytä puhelinnumero
www.livia.fi


Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammattiopisto Livia täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Ammattiopisto Livia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.