Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Tutkinto soveltuu päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville, esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehille tai työryhmän vetäjille. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii kaikilla toimialoilla lähiesimiehenä työskenteleville tai lähiesimiehen tehtäviin vasta siirtyville.

Onko tavoitteenasi kehittyä ja kasvaa esimiestyön osaajaksi? Koulutuksen kautta hankit laaja-alaiset valmiudet työskentelyyn esimiehenä: opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimin työskentelyä, hankit osaamista ihmisten johtamiseen, talouden ymmärtämiseen, asiakkuuksien hoitoon sekä työn kehittämisen osaamiseen.

Tavoitteenasi on saavuttaa laaja-alaiset perustiedot esimiestyöstä ja hankkia varmuutta oman työryhmän johtamiseen, esimiehen vastuita ja velvollisuuksia unohtamatta.

Tutkinnon suorittaminen

Voit suorittaa tutkintokoulutuksen oppilaitos- tai oppisopimusmuotoisena. Opiskelupäiväsi määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Voit suorittaa tutkinnon myös osoittamalla osaamisesi suoraan näytöissä.

Koulutuksesi kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu kesto on keskimäärin 1–1,5 vuotta. Tutkintokoulutukseesi sisältyy lähiopiskelua (yleensä kaksi päivää kuukaudessa), omaan työympäristöön ja -tehtäviin liittyviä ennakko- ja välitehtäviä sekä tutkinnon osittain suoritettavat näytöt.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto rakentuu kolmesta tutkinnon osasta. Valitset tutkinnon osia työtehtäviesi ja työpaikkasi mukaan. 

Pakollinen tutkinnon osa

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kaksi)

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Henkilöstötyö
  • Toiminnan kannattavuus
  • Kehittämissuunnitelma

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä). Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Lähiesimiestyön ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: