Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja

Kartoittajia tarvitaan työelämässä monipuolisissa työtehtävissä. Koulutuksessa opit perustiedot ja -taidot maastomittauksesta ja kartantuotannosta, paikkatiedoista, kiinteistöjen muodostuksesta ja rekisteröinnistä, maankäytön suunnittelusta sekä yhdyskuntarakentamisen suunnitelmista ja mittauksista. Sinulla on monipuolinen kielitaito, osaat toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti.

Kartoittajana voit työskennellä laajoissa ja monipuolisissa tehtävissä niin maastossa kuin toimistossa. Maastossa voit tehdä esimerkiksi runko-, kartoitus-, merkintä- ja tarkistusmittauksia sekä mitata korkeuseroja alan työvälineiden avulla. Toimistossa käsittelet mittaustuloksia ja valmistat muu muassa suunnitelmapiirustuksia.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Maanmittausalan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Jokainen kartoittaja opiskelee seuraavat ammatilliset tutkinnon osat

  • perusmittausten hallinta maanmittausalalla.

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Voit valita tutkintoosi seuraavia tutkinnon osia:

  • mittaustöiden hallinta
  • kartasto- ja paikkatietotöiden hallinta
  • muut valinnaiset tutkinnon osat henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti

Opiskelet myös yhteisiä tutkinnon osia

  • viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen; mm. äidinkieli, vieraat kielet, digitaalinen osaaminen
  • matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen; mm. matematiikka, fysiikka ja kemia
  • yhteiskunta- ja työelämäosaaminen; mm. työelämässä toimiminen, yrittäjyys, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen, kestävä kehitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Sinulle tulee kustannuksia oppimateriaaleista, kuten opiskeluvälineistä ja henkilökohtaisista työvälineistä. Maksat myös lupakorttien viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit
Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maanmittausalan perustutkinto | kartoittaja täytä seuraavat tiedot: