Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Hämeenlinna
Ammattitutkinnot

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

pintakäsittelyn ammattitutkinto teollisuuspintakäsittelijä

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

Teollisen pintakäsittelyn osaamisalan koulutus soveltuu pintakäsittelyalalla oleville ammattilaisille. 

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon suorittaneella on kokeneen ammattihenkilön pätevyys tehdä itsenäisesti teollisuuden pintakäsittelyjä. Hän osaa tehdä työnsä siististi ja laatuvaatimusten mukaan harjaantuneen ammattihenkilön joutuisuudella sekä huolehtia työturvallisuudesta ja ympäristönsuojelusta.

Tutkinnon rakenne

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja tutkinto muodostuu osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta (30 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osp).

Teollisuuspintakäsittelijän tutkintonimikkeeseen tähtäävä opiskelija valitsee pintakäsittelylinjan hoitotyöt ja oppii huolehtimaan sähkökemiallisen pintakäsittelyprosessin toimintakuntoisuudesta sekä pintakäsittelyprosessin kylpyjen ja huuhteluvesien kunnosta. Lisäksi hän osaa huoltaa pintakäsittelylinjan toimilaitteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos hakijalla on alan oppisopimustyöpaikka.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto, teollisuuspintakäsittelijä

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä), oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!