Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ammattitutkinnot

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä

Koulutus soveltuu teollisessa pintakäsittelytehtävissä oleville pintakäsittelyalan ammattilaisille. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jos hakijalla on alan työpaikka. Teollisen pintakäsittelyn ammateissa suuntaudutaan metallituotemaalaukseen, metallisiin pintakäsittelyihin tai puutuotteiden pintakäsittelyihin.

Tutkinnon rakenne

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja tutkinto muodostuu osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta (30 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osp).

Teollisuuspintakäsittelijän tutkintonimikkeeseen tähtäävä opiskelija valitsee pintakäsittelylinjan hoitotyöt ja oppii huolehtimaan sähkökemiallisen pintakäsittelyprosessin toimintakuntoisuudesta sekä pintakäsittelyprosessin kylpyjen ja huuhteluvesien kunnosta. Lisäksi hän osaa huoltaa pintakäsittelylinjan toimilaitteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos hakijalla on alan oppisopimustyöpaikka.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto, teollisuuspintakäsittelijä

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä), oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit
Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto | teollisuuspintakäsittelijä täytä seuraavat tiedot: