Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Erikoisammattitutkinnot

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari

Maalarimestarin koulutus soveltuu esimiehenä toimiville tai vastaavissa tehtävissä oleville pintakäsittelyalan ammattilaisille. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jos hakijalla on alan työpaikka.

Tutkinnon rakenne

Rakennusmaalauksen osaamisalassa voi erikoistua joko maalausalan erikoistehtäviin tai maalausalan työnjohtotehtäviin, jolloin tutkinnon osat määrittyvät erikoistumisen mukaan.

Maalarimestari työelämässä

Rakennusmaalauksen osaamisalan suorittanut maalarimestari on erikoistunut korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöihin. Hän osaa myös tapetoinnin, tasoitetöiden ja ruiskumaalauksen perusteet siten, että kykenee johtamaan maalareiden työskentelyä. Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena tasoitetyöt tai julkisivujen pintakäsittelyt.

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi työskennellä esimerkiksi itsenäisenä ammatinharjoittajana rakennustyömailla, pintakäsittelyalan yrittäjänä, yritysten vastuullisissa työ- ja esimiestehtävissä sekä erilaisissa opetus-, konsultointi- ja valvontatehtävissä. Toiminta voi olla erittäin laaja-alaista tai johonkin erityisosaamiseen suuntautunutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jos hakijalla on alan työpaikka.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto, maalarimestari

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä). Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto | maalarimestari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: