Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Maarakentajia tarvitaan työelämässä työmaiden asennus-, mittaus- ja rakentamistehtäviin sekä kuljetus- ja kunnossapitokoneiden kuljettajiksi.Valmistuttuasi maarakentajaksi sinulla on osaamista toimia esimerkiksi katujen, teiden ja pysäköintilaitoksien sekä vesiväylien ja lentokenttien rakentamisen parissa. Maarakentajan toimit yhteiskunnan infrastruktuurin tärkeänä tekijänä. Koulutuksen jälkeen sinulla on myös monipuolinen kielitaito, osaat toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti.

Maarakentajana voit työskennellä maa- ja vesirakennustyömailla, kunnallisteknisen rakentamisen työmailla ja kiinteistönhoitotehtävissä monipuolisissa työtehtävissä.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Rakennusalan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Jokainen maarakentaja opiskelee seuraavat ammatilliset tutkinnon osat

  • perustustyöt
  • maarakennustyöt.

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Voit valita tutkintoosi tutkinnon osia henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Opiskelet myös yhteisiä tutkinnon osia

  • viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen; mm. äidinkieli, vieraat kielet, digitaalinen osaaminen
  • matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen; mm. matematiikka, fysiikka ja kemia
  • yhteiskunta- ja työelämäosaaminen; mm. työelämässä toimiminen, yrittäjyys, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen, kestävä kehitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Sinulle tulee kustannuksia oppimateriaaleista, kuten henkilökohtaisista työvälineistä. Maksat myös lupakorttien viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.