Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija

Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan tarjoilu-, myynti-, kassa- ja muissa asiakaspalvelun tehtävissä. Hänellä on hyvät yhteistyö-, myynti-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Hän osaa palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.

Tutkinnon rakenne

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Jokainen tarjoilija opiskelee seuraavat pakolliset ammatillisen tutkinnon osat:

  • ravitsemispalveluissa toimiminen
  • asiakaspalvelu ja myynti
  • annosruokien ja juomien tarjoilu.

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Voi valita tutkintoosi esimerkiksi seuraavia tutkinnon osia:

  • à la carte -tarjoilu
  • juomien myynti ja tarjoilu
  • kahvilapalvelut
  • katu- ja pikaruokapalvelut
  • tilaus- ja juhlatarjoilu
  • korkeakouluopintoja.

Opiskelet myös yhteisiä tutkinnon osia

  • viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen; mm. äidinkieli, vieraat kielet, digitaalinen osaaminen
  • matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen; mm. matematiikka, fysiikka ja kemia
  • yhteiskunta- ja työelämäosaaminen; mm. työelämässä toimiminen, yrittäjyys, työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen, kestävä kehitys

Voit itse vaikuttaa opintopolkuusi ja opiskeluaikaasi. Sinun kanssasi keskustellaan, mitä ja miten haluat opiskella.

Tarjoilija työelämässä

Tarjoilijoita tarvitaan työelämässä ravintolapalvelujen asiakaspalvelutehtävissä. Valmistuttuasi tarjoilijaksi sinulla on osaamista laajasti asiakaspalvelusta ravintolamaailmassa, kuten ravintopalveluiden myynnistä ja annosruokien tarjoilusta. Sinulla on monipuolinen kielitaito, ja osaat toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti.

Tarjoilijoita työskentelee muun muassa erilaisissa ruoka- ja juomaravintoloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa ja julkisen sektorin toimipaikoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.