Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sjukskötare (tvåspråkig) | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sjukskötare (tvåspråkig) | dagstudier

Vill du ta nästa steg i karriären men ha möjlighet att fortsätta jobba vid sidan om studierna? Ser du värdet av att kunna bemöta individen på hennes eget modersmål? Vårdvardagen idag är flerspråkig och det finns ett skriande behov av sjukskötare som kan bemöta och vårda patienter på både svenska och finska.

Nu har du möjlighet att få de nödvändiga verktygen för att kunna fungera inom olika vårdasammanhang, från öppen vård till intensivavdelningar, på de båda inhemska språken. Då du utexamineras som sjukskötare: kan du stöda individen i att förebygga och vårda sina sjukdomar samt återhämta sig och rehabiliteras. har du kompetens och expertis att arbeta självständigt och ta personligt ansvar. är du förberedd på att möta individen och närstående och jobba inom multiprofessionella team. har du förmåga att stöda personer som befinner sig i utsatta situationer.

Utbildningen garanterar att du får det teoretiska kunnande som sjukskötaryrket kräver. Samtidigt förverkligas utbildningen i nära samarbete med arbetslivet, bl.a. i form av projektarbeten individuellt eller i grupp. Utbildningen erbjuds i samarbete med Diak. Utbildningen är uppbyggd som flexibla studier där ett stort antal distansstudier ingår och med en veckas närstudier per månad. Det flexibla studierna passar alltså också dig som redan jobbar. Utbildningen till sjukskötare ger EU-behörighet.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Sjukskötare (YH)

Arcada

Arcada 

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara­biastranden i Helsingfors. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: företagsekonomi, idrot, kultur, media, social- och hälsovård och...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Sjukskötare (tvåspråkig) | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit