✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Sjukskötare (YH) | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sjukskötare (YH) | dagstudier

Arcadas sjukskötarutbildning är bäst i landet enligt studenterna själva, visar en responsenkät för yrkeshögskolestudenter. Som utexaminerad sjukskötare från Arcada får du goda kunskaper i att möta, handleda och vårda patienter med olika grader av hälsa och sjukdom.

Du får en stark teoretisk grund som kompletteras av praktiska övningar i vårt prisbelönta simuleringscenter. I undervisningen utnyttjas modern teknologi och teoretisk undervisning varvas med nätbaserade självstudier, praktiska övningar i klass och yrkespraktik i vårdverkligheten. Inom studierna lär du dig både självledarskap och att arbeta i interprofessionella team.

Eftersom utbildningen innehåller mycket praktik är det viktigt att du även behärskar finska, men på Arcada stöder vi dig i att utveckla dina språkkunskaper under studiernas gång genom återkommande övningar i en säker undervisningsmiljö. Vårt huvudsakliga undervisningsspråk är svenska, men i de teoretiska studierna kan du använda engelskt- och finskspråkigt undervisningsmaterial.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Sjukskötare (YH), Sairaanhoitaja (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Sjukskötare (YH) | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit