Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ajoneuvoasentaja (monimuoto)

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Ajoneuvoasentaja (monimuoto)

Axxell järjestää kaksikielisen autoalan perustutkintoon tähtäävän koulutuksen sinulle, joka olet kiinnostunut autoalasta tai tarvitset alan lisäkoulutusta! Seuraava koulutus alkaa helmikuussa 2021.

Nyt on mahdollista aloittaa koulutus uuden tutkinnon osan aloittaessa. Täytä hakulomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Koulutus toteutetaan iltaopetuksena Karjaalla maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-21.00 ja soveltuu myös työssäkäyville.

Autoala toimintaympäristönä on kansainvälinen. Toiminta määräytyy kansainvälisesti yhtenevien ohjeiden sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Laadun merkitys korostuu kaikissa asiakaspalvelutehtävissä. Materiaalin kierrätys ja uudelleenkäyttö edellyttävät puolestaan uusien asioiden oppimista. Ammattitaidollisia tavoitteita ovat moniosaaminen, palvelun laatu ja yhteistyökyky.

Autoalan työtehtävissä on osattava soveltaa monipuolisesti tietoja ja taitoja sekä käyttää uutta tekniikkaa. Työsuoritukset on osattava tehdä tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisuutta edistävästi, työsuojelua edistävin menetelmin ja ympäristöhaittoja välttäen.

Opiskelija suorittaa koko autoalan perustutkinnon tai tutkinnon osia. Koulutuksen ensisijainen tavoite on, että opiskelijat työllistyvät autoalan työtehtäviin. Koulutuksen suorittanut voi työskennellä autoalan erilaisissa työtehtävissä. Työtehtävät voivat olla autojen korjausta, huoltoa tai erilaisia asiakaspalvelutehtäviä autoliikkeissä kuten varaosamyyntiä. Raaseporissa ja Hangossa on lisäksi autoteollisuutta ja autojen maahantuontiin liittyvää autojen lisävarustelua. Autoalan perustutkinto antaa myös näihin töihin hyvät perusedellytykset.

Autoalan perustutkintoon sisältyy seuraavat tutkinnon osat:

  • Auton tai moottoripyörän huoltaminen, 45 osp
  • Auton korjaaminen, 45 osp
  • Moottorin ja voimansiirron huolto ja korjaus, 15 osp
  • Auton lisävarustetyöt, 15 osp
  • Valinnainen tutkinnon osa 15 osp
  • Paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa 10 osp

Ensiapu-, työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002) sisältyvät opintoihin.

Koulutus on kaksikielinen suomi/ruotsi. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena sisältäen lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Lähiopinnot järjestetään kahtena iltana viikossa, maanantasísin ja torstaisin Axxellin tiloissa Karjaalla (Postimestarinkatu). Kesä-elokuu opetus tapahtuu etäopiskeluna.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoasentaja (monimuoto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista mutta materiaalikustannuksia ja erilaisia viranomaismaksuja voi olla.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoasentaja (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Ajoneuvoasentaja (monimuoto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoasentaja (monimuoto) täytä seuraavat tiedot: