Artesaani, metalliseppä

Axxell
Yhteenveto
suomi
elokuu 2024
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Artesaani, metalliseppä

Oletko kiinnostunut taonnasta? Oletko miettinyt miten vanhat työkalut ja muut taokset on tehty? Haluatko oppia valmistamaan ja kunnostamaan näitä hienoja esineitä, tai oletko enemmän kiinnostunut taidetaonnasta. Kaikkea tätä voit oppia metalliseppä koulutuksessa Axxellin Karjaan sepänpajalla.

Meillä opit erilaiset taontatekniikat, lämpökäsittelyn ja pintakäsittelymenetelmät. Opit myös käyttämään ja tunnistamaan erilaiset materiaalit. Koulutus sisältää erilaisia metallitöitä kuten hitsaus, juottaminen, levytyöt ja opit käyttämään näissä töissä tarvittavia koneita ja työkaluja. Opit myös suunnittelemaan, hinnoittelemaan ja markkinoimaan tuotteitasi.

Koulutus on tarkoitettu aikuisille ja toteutetaan monimuoto-opiskeluna jossa oma aktiivisuus ja panostus ovat tärkeitä. Opetusta on kolmena päivänä viikossa Axxellin sepänpajassa Karjaalla. Lisäksi on etäopetusta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Koulutus on kaksikielinen (suomi/ruotsi).

Koulutus alkaa elokuussa 2024 ja loppuu kesäkuussa 2026. Opetus on osallistujalle maksuton, mutta kustannuksia voi syntyä esimerkiksi opintomateriaaleista ja erilaisista kortti-maksuista.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Artesaani, metalliseppä, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus on maksuton, mutta kustannuksia voi syntyä esimerkiksi opintomateraalista ja erilaisista kortti-maksuista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Artesaani, metalliseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Artesaani, metalliseppä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Artesaani, metalliseppä täytä seuraavat tiedot: