Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Artesan, inredning

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
15.8.2022
   
Lähiopetus
Espoo
Ammatilliset perustutkinnot

Artesan, inredning

 

Har du ett intresse för inredning? Tycker du om att planera utrymmen, jobba med inredningsarbeten och drömmer om att kunna börja jobba med det?

Till utbildningen hör bl.a examensdelarna förverkligande av ett inredningsprojekt, styling, planering och förverkligande av kundarbeten. Du får ett mångsidigt kunnande om bl.a estetik, material, utrymmen, ritprogram. Du lär dig arbeta på olika områden inom inredning.

Artesanen är en yrkesman som känner till och kan utföra inredningsarbeten på ett brett område. Som artesan är du händig, självständig, har initiativförmåga, känner till stilinriktningar, känner till färger och färganvändning, känna till olika material och deras egenskaper.

Utbildningen ordnas som flerformsutbildning. Närundervisning kvällstid måndag och tisdag kl. 16.30-21.15 samt självstudier med distansuppgifter. I utbildningen ingår även utbildning med utbildningsavtal på arbetsplats.

Kostnad

Utgifter för t.ex. verktyg och arbetskläder kan uppstå. Arbetar du med egna övningsarbeten under utbildningen tillkommer materialkostnader.

Studietid

augusti 2022 - juni 2024.

Observera, om ditt modersmål är ett annat än utbildningsspråket, behöver du uppvisa tillräckliga kunskaper i det språket.

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Klara Roos tfn 044 739 7359 eller klara.roos@axxell.fi.

 

Yrkesprov, inredningsmaterial

Här är presentationen av ett yrkesprov filmat. Yrkesprovet har handlat om att välja ut inredningsmaterial till Axxells nybygge i Karis. Flera olika utbildningar samarbetar för att uppföra ett nybygge i Karis

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Artesan, inredning, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Utgifter för t.ex. verktyg och arbetskläder kan uppstå. Arbetar du med egna övningsarbeten under utbildningen tillkommer materialkostnader

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Artesan, inredning? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Artesan, inredning ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Artesan, inredning täytä seuraavat tiedot: