Sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaspalvelu ja markkinointi - Liiketoiminnan ammattitutkinto

Axxell
Yhteenveto
suomi
21.10.2019
   
Karjaa
Ammattitutkinnot

Asiakaspalvelu ja markkinointi - Liiketoiminnan ammattitutkinto

Uusi koulutus - Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala iltaisin Karjaalla lokakuussa 2019.

Asiakaspalvelutaitoja ja niiden päivittämistä tarvitsee jokainen, joka työskentelee palvelualalla. Palvelua ja asiakkuuksia on kaikilla aloilla ja kaikkialla; neuvontapisteissä, verkkopalveluissa, kaupoissa, puhelinpalveluissa jne. Palvelualat ovat kiihkeimmin kehittyviä ja työllistäviä aloja!

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua Itslearning-oppimisalustan avulla; lähiopiskelua 1-2 iltana viikossa, etäopiskelua ja työssäoppimista. Perehdyt mm. liiketoimintaan, myyntitekniikoihin asiakaspalvelussa, ajankohtaisiin lakiasioihin, markkinointiin ja mainontaan, markkinointiviestinnän ohjelmiin, turvallisuus- ja tietosuoja-asioihin sekä samalla myös tietokoneen käytön perustaitoihin.

Suunnittelet itse omaa opiskeluasi laatimalla henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) yhdessä ohjaavan opettajan kanssa. Osaamisesi kartoitetaan mm. aiempien tutkintotodistustesi ja työkokemuksesi avulla, mikä voi lyhentää opiskeluaikaasi huomattavasti. Voit painottaa opiskeluasi lähi-, etä- ja työssäoppimiseen tarpeittesi mukaan, esimerkiksi vuorotyö ei estä koulutukseen osallistumista. 

Opetuksen kielinä ovat suomi ja ruotsi, mutta materiaalia ja tehtäviä on saatavina molemmilla kielillä. Osallistujilta edellytetään molempien kotimaisten kielten ainakin tyydyttävää osaamista.

Suoritat tutkinnon näyttöinä työpaikalla.         

Tavoitteena on suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinto tai osia siitä henkilökohtaisen tutkintosuunnitelmasi mukaisesti. Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu Sinulle, joka haluat ajantasaistaa tietojasi, työskentelet jollakin palvelu- tai kaupan alalla ja haluat todistukset osaamisestasi tai haluat suorittaa loppuun kesken jääneet opintosi.

Koulutus valmistaa seuraavien tutkinnon osien suorittamiseen:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
  • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen
  • Markkinointiviestinnän toimeksianto
Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, 044 739 7359.

Koulutus maksaa 450 €. Työttömille puoleen hintaan. HUOM! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä!

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelu ja markkinointi - Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus maksaa 450 €. Työttömille puoleen hintaan. HUOM! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä!

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelu ja markkinointi - Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Asiakaspalvelu ja markkinointi - Liiketoiminnan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.