Sivuston käyttötapa: Mobiili

Djurtränare

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
   
Kemiö
Ammattitutkinnot

Djurtränare

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten kouluttamisen osaamisalue. Uusi koulutus alkaa elokuussa 2022!

Eläinten kouluttaja on eläinten hyvinvoinnin ja koulutuksen ammattilainen. Hän kouluttaa eläimiä ja antaa neuvoja eläinten omistajalle koskien eläinten koulutusta, valmennusta, hoitoa ja eläimen oikeanlaisten elinolosuhteiden luomisessa. Hän neuvoo eläinten elintilavaatimuksista ja miten ongelmatilanteita voidaan ratkaista.

Eläintenhoitajan koulutus on tutkintoon johtava koulutus, joka sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua sekä työssäoppimista. Koulutus on ruotsinkielinen sisältäen suomenkielisiä osia.

Axxell Brusabyssä on iso valikoima erilaisia eläinlajeja ja -rotuja, joka mahdollistaa tulevan ammatin laajan osaamisen.

Opintojen aikana opit hoitamaan, käsittelemään ja kouluttamaan eri eläinlajeja ja rotuja. Opiskeluun sisältyy käytännön eläintenhoitoa eläintalossamme ja navetassa. Brusabyssä koulutamme myös avustajakoiria ja opiskelijana saat olla osallisena myös tässä työssä. Voit myös saada projektikoiran, jota opiskelusi aikana koulutat. Tutustumme erilaisiin harrastuksiin ja teemme opintokäyntejä mm. erilaisiin laitoksiin, joissa on virkakoiria. Meillä on myös oma treenihalli, joka mahdollistaa sisätiloissa harjoittelun.

Opinnoissa opit pedagogiikan perusteita ja miten ihmisiä kohdataan ja ohjataan kouluttamaan eläimiään. Opit myös miten autat ihmisiä, joilla on erityistarpeita ja miten koulutussuunnitelma ja sopimus tehdään.

Voit myös valita ammatillisen tutkinnon osan toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, joka syventää tai täydentää alan osaamista.

Hakuvaatimukset: 18 vuoden ikä ja aikaisempi toisen asteen tutkinto (esim. perus-, ammatti-, erikoisammattitutkinto tai ylioppilastutkinto).

Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimussunnittelija Anders Leviniin, anders.levin@axxell.fi, puh. 044 739 7782.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Djurtränare, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus maksaa 450€. Työttömille ja lomautetuille puoleen hintaan (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Koulutusmaksu voidaan suorittaa erissä. Tämä lisäksi voi kustannuksia syntyä mahdollisesta opintomateriaalista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Djurtränare? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Djurtränare ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Djurtränare täytä seuraavat tiedot: