Fot- och handvård, delexamen

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
Syksy
   
Lähiopetus
Parainen
Ammatilliset perustutkinnot

Fot- och handvård, delexamen

Intresserad av att erbjuda kunder hand- och fotvård? Nu har du chansen att lära dig hur du gör estetiska behandligar för händer och fötter!

Trycket på speciellt fotvården är stor och efterfrågan på kunna hantera äldres händer och fötter är stort och därför erbjuder vi nu delexamen inom hår- och skönhetsbranschen. En delexamen passar bra t.ex. för dig som jobbar inom hemvård eller boende. Efter utbildningen kan du ge äldre eller de med behov av hjälp en guldkant i vardagen. Utbildningen handlar om välbehag och estetiska behandlingar, inte medicinsk fotvård.

Under kursen får du lära dig att göra hand- och fotvård på kunder, arbeta i olika kundservicesituationer och beakta arbetarskyddet och kundsäkerheten i ditt arbete. Utbildningen förverkligas som närstudier i Axxells skönthetssalong Esthetica i Pargas, måndagar kl. 9-15 med start 14.11.2022. Utbildningen räcker till april 2023. Utbildningen omfattar både teori och praktik i hand- och fotvård, närvaron på måndagar är viktig då fokus läggs på praktiska övningar som utförs på kunde i skolans övningssalong.

Undervisningen är gratis, men fot- och handvårdsinstrument köps in via skolan vid kursstart, ungefärsligt pris 180€.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fot- och handvård, delexamen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fot- och handvård, delexamen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Fot- och handvård, delexamen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Fot- och handvård, delexamen täytä seuraavat tiedot: