Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Käsityöntekijä (puuala)- Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammattitutkinnot

Käsityöntekijä (puuala)- Taideteollisuusalan ammattitutkinto

UUTUUS! Puualan käsityöntekijän koulutus nyt Axxellissa!

Koulutuksen aikana opiskelija oppii suunnittelemaan ja totetuttamaan korkealaatuisia puisia huonekaluja, ikkunoita ja ovia sekä muita tuotteita ja tuotteiden osia. CNC-työstäminen käytetään tuotteiden valmistuksessa. Koulutuksen aikana opit piirtämään ja suunnittelemaan tuotteita AutoCad ohjelman avulla.

Puualan käsityöntekijä osaa valmistaa, korjata ja huoltaa laadukkaasti ja kannattavasti oman alansa tuotteita sekä suunnitella, korjata, säilyttää ja rakentaa sisä- ja ulkotiloja huomioimalla tyylisuuntia ja kulttuurisia arvoja ja kestävää kehitystä.

Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, etäopsikelua ja työpaikalla oppimista. Lähiopinnot järjestetään kahtena iltana viikossa sekä muutamana lauantaina. Etäopiskelu tapahtuu Itslearning-oppimisalustalla. Koulutuksen kesto on noin puolitoista vuotta. Opiskelijan aikaisempi kokemus ja osaaminen otetaan huomioon ja tämä voi vaikuttaa koulutuksen pituuteen.

Lähiopinnot pidetään pääsääntöisesti puusepänverstaalla, joskin koulutus sisältää myös jonkin verran opiskelua luokkaympäristössä. Teorialuennot pohjautuvat tutkinnon perusteisiin.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu käsistään näppärille henkilöille, niin naisille kuin miehillekin, jotka ovat kiinnostuneita puusepänalasta.

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat

  • Moniammatillisessa toimintaympäristössä työskentely, 10 osp
  • Tuotteen suunnitteleminen, 40 osp
  • Tuotteen valmistaminen ja tuotannon suunnitteleminen, 40 osp
  • Tuotteiden markkinointi ja kaupallistaminen, 10 osp

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Taideteollisuusalan yrittäjänä toimiminen, 30 osp

Myös puuteollisuuden perustutkinnon (puuseppä) tutkinnon osa tai tutkinnon osia

  • CNC – työstäminen puuteollisuudessa, 20 osp

Lue lisää tutkinnonperusteista täältä https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4685456

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Käsityöntekijä (puuala)- Taideteollisuusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus maksaa 450€. Työttömille 50% alennusta koulutusmaksusta. Huom! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käsityöntekijä (puuala)- Taideteollisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Käsityöntekijä (puuala)- Taideteollisuusalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: