Sivuston käyttötapa: Mobiili

Klinikkaeläinhoitaja - Eläintenhoidon ammattitutkinto

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
   
Kemiö
Ammattitutkinnot

Klinikkaeläinhoitaja - Eläintenhoidon ammattitutkinto

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhotaija, uusi koulutus alkaa syksyllä 2019!

HUOM! Koulutuksen opetsukieli on ruotsi!

Klinikkaeläinhoitajana sinulla on monenlaisia tehtäviä. Toimit eläinlääkärin avustajana tutkimuksissa ja hoidat eläintä klinikalla, avustat leikkauksissa ja valvot anestesiaa leikkausten aikana. Tämän lisäksi huolehdit myös asiakaspalvelusta ja klinikan siisteydestä. Koululla on oma pieneläinklinikka ja eläintalo, jossa asuu noin 60 eläinlajia. Koulutamme myös avustajakoiria.

Eläinklinikalle tulee koirien ja kissojen lisäksi myös muita pienempiä eläimiä, kuten kaneja, marsuja ja muita jyrsiöitä ja joskus myös käärmeitä, liskoja ja lintuja. Koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet perehtyä ja syventää osaamistasi sekä terveiden että sairaiden eläinten hoidossa ja avaa ovet mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan eläintenhoitajan ammattiin! Voit tutkinnon jälkeen myös työskennellä tuotantoeläinten parissa tai hevosklinikalla.

Tutkinnon voit suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos on työskennellyt alalla pitkään. Usein on kuitenkin tarpeen hankkia monipuolista osaamista tutkinnon suorittamista varten. Suoriutuaksesi tutkinnosta sinun on oltava 18 vuotta. Myös aikaisempi perus-, ammatti-, erikoisammatti- tai ylioppilastutkinto tai pitkä työkokemus on suositeltavaa.

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja alkaa vuosittain syksyllä. Koulutus painottuu pieneläimiin ja toteutetaan lähiopetuksena, työssäoppimisjaksoilla ja etäopiskeluna. Suoritat työssäoppimisesi vapaavalintaisella eläinklinikalla.

Koulutus maksaa 900€. Tämän lisäksi opintojen aikana on hyvä varautua hankkimaan jonkin verran kirjoja, joita opiskelun aikana suosittelemme luettavaksi.

Lähiopintojen aikana on myös mahdollista asua koulun asuntolassa jaetussa huoneessa. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta ja hinnoista saat kansliasta, puh. 0290 01 7275 tai sähköpostitse brusaby@axxell.fi.

Lue lisää eläimistä ja pieneläinklinikasta

Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun. Lisätietoa antaa oppisopimussuunnittelija Anders Levin, puh. 044 739 7782 tai anders.levin@axxell.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Klinikkaeläinhoitaja - Eläintenhoidon ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus maksaa 900€. Työttömille puoleen hintaan. HUOM! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä! Tämä lisäksi voi kustannuksia syntyä mahdollisesta opintomateriaalista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Klinikkaeläinhoitaja - Eläintenhoidon ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Klinikkaeläinhoitaja - Eläintenhoidon ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.