Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Maalari

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Maalari

Uusi koulutus alkaa tammikuussa 2022!

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista, on Axxellin rakennusmaalarikoulutus Sinua varten!

Koulutuksen tavoite ja toteutus

Koulutuksen tavoite on, että osallistuja oppii itsenäisesti ja oikein menetelmin soveltamaan koulutuksen aikana saavutettua tietotaitoa myöhemmin työelämässä sekä suorittamaan pintakäsittelyalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Koko tutkinnon suorittamiseksi, opiskelijan tulee suorittaa myös yhteiset tutkinnon osat.

Tutkintonimikkeellä maalari tutkinnon suorittanut henkilö osaa tehdä mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitsee tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet.

Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi hän osaa maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Koulutus on monimuotokoulutusta, tarkoittaen sitä että käytännön harjoituksia ja/tai teoriaa on keskimäärin 3 päivänä viikossa ja sen lisäksi etäopiskelua ja käytännön harjoituksia työssäoppimisyrityksissä.

Heinäkuun aikana ei ole lähiopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joita maalarin työ kiinnostaa ja jotka haluavat suorittaa pintakäsittelyalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (suomi/ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Huom! Mikäli olet työtön, ota yhteyttä TE-toimistaan ennen kuin jätät hakemuksen.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 s-posti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Sisältö

Koulutus on käytäntöpainotteinen ja osa koulutuksesta toteutetaan työpaikoilla. Tutkinto perustuu mm. seuraavista osioista (2 pakollista, 3-4 valinnaista):

  • Rakennusten korjausmaalaus
  • Uudisrakennusmaalaus
  • Pientalojen ulkomaalaus
  • Tapetointi
  • Lattianpäällysteiden uusiminen
  • Rakenteiden korjaus
  • Puupintojen pintakäsittelyt
  • Vedeneristyksen perustyöt
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskorttikoulutus sisältyvät opintoihin.

Koko tutkintoon kuuluu myös yhteiset tutkinnon osat.

Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maalari, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista mutta kuluja voi syntyä esimerkiksi opintomateriaalista. Viranomaisten vaatimat maksut eivät myöskään sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Beställ information

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.