Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Koulutuksen suorittanut osaa lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään, käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hän hallitsee modernit valmistustekniikat, osaa tehdä tehtäväkokonaisuuksia ja osaa työskennellä tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti. Hän osaa mitata tarkasti ja tehdä oikeita materiaalivalintoja ja vastaa valmistamansa tai asentamansa tuotteen laadusta.

Koulutuksen suorittanut voi työskennellä kone- ja tuotantotekniikan erilaisissa työtehtävissä. Hän voi suuntautua joko valmistus- tai asennustöihin. Alan tärkeimpiä työtehtäviä ovat mm. levy- ja hitsaustyöt. Tutkinnon osat Valmistustyötehtävissä toimiminen sekä Asennus- ja automaatiotyöt ovat hyvä perusta aloittaa työt teollisuuden eri kokoonpano- ja asennustyötehtävissä tai koneenhoitajina.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on, että opiskelijat työllistyvät metallialan työtehtäviin. Tavoitteena on myös, että opiskelijat suorittavat alan perustutkinnon tai osatutkinnon (levyseppähitsaaja).

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, jotka tarvitsevat metallityö- ja hitsaustaitoja työllistymisen parantamiseksi ja henkilöt, jotka tarvitsevat lisäkoulutusta tai alan tutkinnon/osatutkinnon. Myös metallialasta kiinnostuneet voivat hakea koulutukseen.

Koulutus on kaksikielinen (suomi / ruotsi)

Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskoulutus sisältyvät opintoihin.

Sisältö

  • Piirtäminen CAD-ohjelmilla ja piirustusten luku
  • Mittaustekniikka
  • CNC-levytyöt
  • MIG/MAG-, TIG- ja Puikkohitsaus
  • Teräsrakennetyöt
  • Hitsaus- ja levytyöt
  • Tulityö-, ensiapu- ja työturvallisuuskoulutus
  • Koulutusta koulutussopimuksen mukaan yhteistyöyrityksessä tai yhteistyöyrityksissä

Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Suunnitelman laadinnassa huomioidaan opiskelijan lähtötaso sekä aiotun yhteistyöyrityksen työtehtävien osaamisvaatimukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmainen, mutta kustannuksia voi tulla esim. viranomaismaksuista ja opetusmateriaalista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: