Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Axxell
Yhteenveto
suomi
marker Hakuaika käynnissä
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Tammikuussa 2022 alkaa uusi metallityökoulutus!

Osallistuttuasi koulutukseen osaat lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssäsi sekä käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hallitset modernit valmistustekniikat, osaat tehdä tehtäväkokonaisuuksia ja osaat työskennellä tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti. Mittatarkkuus, oikeiden materiaalien valinta ja laadukkaiden tuotteiden valmistus ja asentaminen ovat tärkeä osa koulutusta/työtä.

Koulutus on sinulle, joka tarvitset hitsaustaitoja työllistymiseen tai tarvitset täydennys- tai lisäkoulutusta alalla. Koulutuksen suorittanut osaa lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään ja hän osaa käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hän hallitsee eri materiaalien korjaus- ja asennushitsauksen. Koulutuksen suorittanut voi työskennellä tuotannon tai kunnossapidon hitsaustaitoja vaativissa työtehtävissä. Hän voi suuntautua joko valmistus-, korjaus- tai asennustöihin.

Työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, jotka tarvitsevat metallityö- ja hitsaustaitoja työllistymisen parantamiseksi ja henkilöt, jotka tarvitsevat lisäkoulutusta tai alan tutkinnon/osatutkinnon. Myös metallialasta kiinnostuneet voivat hakea koulutukseen.

Koulutus on kaksikielinen (suomi / ruotsi). Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskoulutus sisältyvät opintoihin.Sisältö
  • Piirtäminen CAD-ohjelmilla ja piirustusten luku
  • Mittaustekniikka
  • CNC-levytyöt
  • MIG/MAG-, TIG- ja Puikkohitsaus
  • Hitsaus- ja levytyöt
  • Teräsrakennetyöt
  • Koulutusta koulutussopimuksen mukaan yhteistyöyrityksessä tai yhteistyöyrityksissä
  • Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskoulutus sisältyvät opintoihin.

Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Suunnitelman laadinnassa huomioidaan opiskelijan lähtötaso sekä aiotun yhteistyöyrityksen työtehtävien osaamisvaatimukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmainen, mutta kustannuksia voi tulla esim. viranomaismaksuista ja opetusmateriaalista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt täytä seuraavat tiedot: