Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puuseppä

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Puuseppä

HAE NYT!

Puuseppä työskentelee usein mittanauha kädessä, sillä tässä ammatissa vaaditaan tarkkuutta, jotta kaikki yksityiskohdat sopivat yhteen. Puusepän jokapäiväisessä työskentelyssä kädentaito on keskeisessä asemassa ja tavallisimpiin työtehtäviin kuuluu puu- ja levymateriaalin käsittely, suunnittelu, asentaminen ja pintakäsittely. Puuseppänä luot kaikkea: pienistä yksityiskohdista huonekaluihin ja suuriin sisustuskokonaisuuksiin. Työpaikka voi olla huonekaluja valmistavassa yrityksessä, puunjalostus- yrityksessä tai vaikkapa venealalla. Moni puuseppä valitsee myös uran yrittäjänä.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija suorittaa puuteollisuuden perustutkinnon sekä kouluttaa puuseppiä, jotka osaavat sekä valmistaa kiinteitä sisustuksia, ikkunoita, ovia ja muita sisustuskohteita että valmistaa puutöitä annettujen ohjeiden tai piirustusten mukaisesti.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Puutuotevalmistuksessa toimiminen 45 kp
  • Puusepäntuotteiden valmistaminen 40 kp
  • CNC – työstäminen puuteollisuudessa 20 kp
  • Sisusutuspuusepäntöiden tekeminen 20 kp
  • Puualan tilaustöiden valmistaminen 20 kp

Jos suoritat koko tutkinnon, siihen sisältyy myös yhteisiä tutkinnon osia.

Opetus on ilmaista. Koulutus alkaa 13.1.2020 ja päättyy 17.12.2021. Koulutus toteutetaan monimuotoopiskeluna. Lähiopinnot järjestetään 3 päivää/viikko ja pidetään pääsääntöisesti puusepänverstaalla, joskin koulutus sisältää myös jonkin verran opiskelua luokkaympäristössä. Etäopiskelu tapahtuu Itslearning-oppimisalustalla. Teorialuennot pohjautuvat tutkinnon perusteisiin.

Kohderyhmä

Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa osaamista. Koulutus soveltuu käsistään näppärille henkilöille, niin naisille kuin miehillekin. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena: lähiopintoja muutamana päivänä viikossa ja etäopintoja Itslearning -verkko-oppimisalustan kautta.

Haettavat tuet

Opinnot ovat kokoaikaopiskelua. Mikäli olet työtön ja jos koulutus kiinnostaa sinua, keskustele asiasta sinun TE -toimiston asiantuntijan kanssa ENNEN kun haet koulutusta. Tietoa taloudellisesta tuesta ja opintososiaalisista eduista antavat Kela, Koulutusrahasto, TE-toimistot sekä Koulutusneuvonta, p. 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuseppä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista. Opetushallituksen ohjeiden mukaisesti koulutuksen järjestäjällä on oikeus periä maksu, jos opiskelija saa henkilökohtaiseen käyttöön oppikirjoja, muita opiskeluun tarvittavia opetusvälineitä, materiaalia tai välttämättömyystarvikkeita, jotka koulutuksen jälkeen jäävät opiskelijan haltuun. Viranomaisten vaatimat maksut eivät myöskään sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Puuseppä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puuseppä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: