Ammatilliset perustutkinnot

Puutarhuri maahanmuuttajille

Axxell, paikassa Espoo
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puutarhuri maahanmuuttajille

Kiinnostaako sinua työ ulkona? Tule opiskelemaan puutarhuriksi Espoossa. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu maahanmuuttajille. Koulutukseen kuuluu ammattisuomea, puistojen ja pihojen rakentamista ja hoitoa, puutarhakasveja ja työssäoppimista. Kielitaitotaso on B1. Koulutuksen kesto on 2 vuotta.

Koulutuksen tavoite on suorittaa Puutarha-alan perustutkinto. Lähiopetus toteutetaan Espoossa Axxellin Överbyn toimipisteessä. Koulutus sisältää lähiopetusta, omatoimista opiskelua sekä työssäoppimisjaksoja. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Tutkintotilaisuudet järjestetään pääosin työpaikoilla tutkinnonosittain.

Mitä puutarhuri tekee?

Puutarhurin työ on kiinnostavaa ja monipuolista. Puutarhuri työskentelee kukkien, puiden, pensaiden ja nurmikon lisäksi myös kivitöiden kanssa. Työ sopii sinulle joka viihdyt käytännön ulkotöissä. Viheralan puutarhurin työtehtäviin kuuluu viheralueiden hoitotehtävät sekä viheralueiden rakentamistyöt.

Koulutus on maksutonta. Koulutukseen voi hakea Työ- ja elinkeinotoimistosta omaehtoisen opiskelun tukea tai Kelasta opintotukea. Myös kotoutumislain piiriin kuuluvat voivat hakea koulutukseen.

Opiskelun sisältö

Opintoihin sisältyy seitsemän tutkinnon osaa, josta kolme on pakollisia tutkinnon osia:

  • Puutarhatöiden tekeminen
  • Puutarha-alan organisaatiossa toimiminen
  • Viheralueiden rakentaminen
  • Viheralueiden kunnossapito

Ja kolme valinnaista tutkinnon osaa:

  • Kasvillisuuden käyttö viheralueilla
  • Asiakkaiden neuvominen puutarhamyymälässä
  • Puuvartisten kasvien hoitaminen 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarhuri maahanmuuttajille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus on maksutonta.

Beställ information

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarhuri maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.