Ammattitutkinnot

Seppä (ammattitutkinto)

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Seppä (ammattitutkinto)

Uusi koulutus alkaa elokuussa 2023!

Kiinostus perinteisten käsityötaitojen säilyttämiseen on lisääntynyt. Samalla on myöskin syntynyt kysyntää sepänalan ammattilaista. Axxellin taontakoulutuksessa opit hallitsemaan metallin luovalla tavalla. Opit eri taontamenetelemiä sekä kuinka materiaalit toimivat.

Sepänkoulutus sopii sinulle, joka olet tottunut käyttämään metallitöissä tarvittavia käsityökaluja.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, lähiopinnot järjestetään tiistai- ja torstai-iltaisin klo 16.30-21. Lähiopinnoissa on pakollinen läsnäolo. Koulutukseen sisältyy myös etäopiskelua. Koulutus sisältää kolme pakollista ja kaksi valinnaista tutkinto-osaa.  Kaikki harjoitustyöt tehdään pääasiassa omissa pajoissa.

Koulutuksen hinta on 225 euroa. Kurssimaksu voidaan maksaa erissä. Kouluts pidetään Karjaan Veturitallin sepänpajassa ja on kaksikielinen (suomi/ruotsi). Koulutus on kaksikielinen (suomi/ruotsi), mutta osa käytettävästä olevasta materiaalista on saatavissa vain jommallakummalla kielellä. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Koulutukseen sisältyy seuraavat pakolliset tutkinnonosat:

  • Moniammatillisessa toimintaympäristössä työskentely 10 osp
  • Sepän pajatyöskentely 20 osp
  • Taontatuotteen valmistaminen 70 osp

Näiden lisäksi opiskelija suorittaa valinnaisia tutkinnonosia, esimerkiksi Työkalusarjan valmistaminen takomalla 25 kp, Kalusteen, portin, aidan tai rakennuksen osan valmistaminen takomalla 25 kp

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seppä (ammattitutkinto), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

225€. Kurssimaksu voidaan maksaa erissä. Työttömille puoleen hintaan. HUOM! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä!

Beställ information

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seppä (ammattitutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.