Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Talonrakentaja (monimuoto)

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Talonrakentaja (monimuoto)

Uusi monimuotoinen talonrakentaja-koulutus Karjaalla alkaa lokakuussa 2020!

Rakennusalalla tarvitaan aina osaajia! Korjausrakentamista suoritetaan enemmän kuin koskaan ennen. Sinä, joka olet kiinnostunut rakennusalan eri töistä, kuten kirvesmiehen töistä ja laatoitustöistä ja haluat opiskella varsinkin käytännössä oppien, hae tähän koulutukseen!

Koulutus järjestetään 19.10.2020-23.9.2022.Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, tarkoittaen sitä, että käytännön harjoituksia ja/tai teoriaa sen lisäksi etäopiskelua ja harjoituksia työssäoppimisyrityksissä. Opinnot ovat päätoimista opiskelua. Tavoitteena on, että osallistuja oppii itsenäisesti ja oikein menetelmin soveltamaan koulutuksen aikana saavutettua tietotaitoa myöhemmin työelämässä sekä suorittamaan rakennusalan perustutkinnon tai osatutkinnon.

Heinäkuun aikana ei ole lähiopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yli 18 vuotiaille, joita rakentaminen kiinnostaa ja jotka haluavat suorittaa rakennusalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Mikäli olet työtön ja jos koulutus kiinnostaa sinua, keskustele asiasta sinun TE -toimiston asiantuntijan kanssa ennen kuin haet koulutukseen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 s-posti koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Muista tarkistaa mahdollisuutesi hake näitä tukia hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakentaja (monimuoto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista. Viranomaisten vaatimat maksut eivät sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakentaja (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Talonrakentaja (monimuoto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: