Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Toimitilahuoltaja (monimuoto)

Axxell
Yhteenveto
suomi
7.9.2020
   
Lähiopetus
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Toimitilahuoltaja (monimuoto)

Toimitilahuoltajakoulutus alkaa syyskuussa 2020 (puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto)

Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että ympäristö on siisti ja puhdas. Ammattimaisen henkilökunnan kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen. Toimitilahuoltajan työ on liikkuvaa ja työ voi sisältää erilaisia työtehtäviä eri työpaikoissa.

Koulutus

Koulutuksen aikana opit siivoamaan ammattimaisesti erilaisten laitteita, työkaluja ja puhdistusaineita käyttäen. Opit käyttämään moderneja ja taloudellisia työtapoja. Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena ja lähiopetusta järjestetään 2 päivää viikossa ja 3 päivää viikossa on etäopiskelua. Koulutukseen kuuluu myös työssäoppimista ja näyttöjä. Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Suunnitelman laadinnassa huomioidaan opiskelijan lähtötaso sekä työtehtävien osaamisvaatimukset. Koko tutkinnon suorittaminen vie noin 2 vuotta. Koulutus on kaksikielinen (suomi/ruotsi).

Tutkinnon suorittaminen

Koko tutkintoon kuuluu kolme pakollista tutkinnon osaa; perussiivouspalvelut ja ylläpitosiivouspalvelut ja asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen. Valinnaisissa tutkinnonosissa voit suunnata osaamistasi ja valita oman kiinnostuksen mukaan.

Valinnaisten tutkinnon osien mukaisesti tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnittella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kodin erityistilanteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, sosiaalihuoltolaitokset, terveydenhuoltolaitokset, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Voit myös valita puhtauspalevlut kodin erityistilanteissa, tai vaateiden ja tekstiilien huoltaminen.

On myös mahdollista suorittaa yhden tai useampia tutkinnon osia (osatutkinto).

Työmahdollisuudet

Toimitilahuoltajana voit työskennellä kaupassa, tavaratalossa, koulussa, päiväkodissa, palvelutalossa, sairaalassa, uimahallissa, hotellissa, yrityksissä, teollisuudessa, matkustajalaivoissa tai siivousyrityksessä, joka hoitaa siivouksia urakkana.

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksena. Ole yhteydessä oppisopimus-suunnittelija Klara Roos, puh. 044-739 7359 tai klara.roos@axxell.fi.

Tutkintoperusteet löydät https://eperusteet.opintopolku.fi/#/sv/esitys/4221361/reformi/rakenne

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja (monimuoto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Toimitilahuoltaja (monimuoto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: