Toimitilahuoltaja (monimuoto)

Axxell
Yhteenveto
suomi
Syksy
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Toimitilahuoltaja (monimuoto)

Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että ympäristö on siisti ja puhdas. Ammattimaisen henkilökunnan kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen. Toimitilahuoltajan työ on liikkuvaa ja työ voi sisältää erilaisia työtehtäviä eri työpaikoissa.

Koulutus

Koulutuksen aikana opit siivoamaan ammattimaisesti erilaisten laitteita, työkaluja ja puhdistusaineita käyttäen. Opit käyttämään moderneja ja taloudellisia työtapoja. Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena ja lähiopetusta järjestetään 2 päivää viikossa ja 3 päivää viikossa on etäopiskelua. Koulutukseen kuuluu myös työssäoppimista ja näyttöjä. Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Suunnitelman laadinnassa huomioidaan opiskelijan lähtötaso sekä työtehtävien osaamisvaatimukset. Koko tutkinnon suorittaminen vie noin 2 vuotta. Koulutus on kaksikielinen (suomi/ruotsi). Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Tutkinnon suorittaminen

Koko tutkintoon kuuluu kolme pakollista tutkinnon osaa; perussiivouspalvelut ja ylläpitosiivouspalvelut ja asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen. Valinnaisissa tutkinnonosissa voit suunnata osaamistasi ja valita oman kiinnostuksen mukaan.

Valinnaisten tutkinnon osien mukaisesti tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnittella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kodin erityistilanteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, sosiaalihuoltolaitokset, terveydenhuoltolaitokset, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Voit myös valita puhtauspalevlut kodin erityistilanteissa, tai vaateiden ja tekstiilien huoltaminen.

On myös mahdollista suorittaa yhden tai useampia tutkinnon osia (osatutkinto).

Työmahdollisuudet

Toimitilahuoltajana voit työskennellä kaupassa, tavaratalossa, koulussa, päiväkodissa, palvelutalossa, sairaalassa, uimahallissa, hotellissa, yrityksissä, teollisuudessa, matkustajalaivoissa tai siivousyrityksessä, joka hoitaa siivouksia urakkana.

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksena. Ole yhteydessä oppisopimus-suunnittelija Klara Roos, puh. 044-739 7359 tai klara.roos@axxell.fi.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Mikäli olet työtön ja jos koulutus kiinnostaa sinua, keskustele asiasta sinun TE -toimiston asiantuntijan kanssa ennen kuin haet koulutukseen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Työllisyysrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 s-posti koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Muista tarkistaa mahdollisuutesi hake näitä tukia hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Tutkintoperusteet löydät https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6749300/reformi/tiedot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja (monimuoto), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista, mutta kustannuksia voi syntyä esim. viranomaismaksuja tai koulutusmateriaalia

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Toimitilahuoltaja (monimuoto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Toimitilahuoltaja (monimuoto) täytä seuraavat tiedot: