Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
   
Karjaa
Ammattitutkinnot

Yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård

Axxell startar ny utbildning för yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård hösten 2018!

Det här är en utbildning för dig som redan har en grundutbildning inom social- och hälsovård och vill förstärka ditt kunnande inom mental- och missbrukarvården samt öka dina möjligheter på arbetsmarknaden. Fokus i utbildningen kommer att vara på de kognitiva- och lösningsorienterade synsätten.

Utbildningen ordnas som flerformsstudier med när- och distansstudier samt möjlighet till att göra inlärning i arbete på olika enheter för att bredda ditt kunnande. Utbildningen inleds 1.10.2018 och beräknas vara avklarad i februari 2020. För att studerande uppgörs en personlig utvecklingsplan för kunnande där den studerandes tidigare erfarenheter och kunnande beaktas.

Det är också möjligt att studera på läroavtal, kontakta läroavtalsplanerare Klara Roos, tfn 044-739 7359 eller klara.roos@axxell.fi.

Utbildningen består av obligatoriska (100 kompetenspoäng) och valbara examensdelar (50 kompetenspoäng). Obligatoriska examensdelar är: Yrkesmässig verksamhet i mentalhälsoarbete och missbrukarvård (50 kompetenspoäng) och Verksamhet i när- och närståendenätverk (50 kompetenspoäng).

De som avlagt yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård har ett arbete tillsammans med klienter och deras när- och närståendenätverk i förebyggande, rehabiliterande och vårdande mentalhälsoarbete och missbrukarvård, och de kan i arbetet främja tillfrisknande, minska skador eller ge stöd i fråga om boendeservice.

Du kan läsa mera om examensgrunderna här: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/sv/kooste/3689872

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Arbetslösa betalar halva priset. OBS! Intyg över arbetslöshet från arbetskraftsbyrån bör uppvisas. Kostnader för studiematerial och myndighetsavgifter kan tillkomma

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit

Yrkesexamen i mentalhälsoarbete och missbrukarvård ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Hae syksyn yhteishaussa sosiaali-, terveys- tai kirkon alalle.