Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bio Sculpture

Bio Sculpture


Bio Sculpture

Bio Sculpture järjestää kynsikoulutuksia niin alalle aikoville kuin jo työelämässä toimiville alan ammattilaisille. Kynsimuotoilijan peruskoulutus on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen ja antaa vahvan pohjan ammattiin.

Ammattitaitoiseksi Bio Sculpturen kynsimuotoilijaksi?

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa ja myy tuotteita ainoastaan koulutuksen käyneille alan ammattilaisille varmistaen, että tuotteiden oikea käyttötapa on aina tiedossa ja työn jälki siisti. Peruskoulutuksen lisäksi Bio Sculpture tarjoaa kynsien koristelukoulutuksia, jalkahoito ja varpaiden geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä ja erillisiä koulutuspäiviä, joissa opastetaan uusien tuotteiden käytössä.

Luonnolliset ja kauniit kynnet – hellävaraisesti

Bio Sculpture tarjoaa hellävaraisen tuotesarjan, jolla voi pidentää ja vahvistaa luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä. Geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua. Se myös lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Bio Sculpture geelipidennykset mukailevat oman kynnen profiilia näyttäen luonnollisilta oman kynnen vahvistuksella tai pidennyksillä, joilla saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle.

Koulutuspaikkakunnat

Koulutusta järjestetään ainakin seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tampere, Oulu, Jyväskylä ja Turku. Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy Bio Sculpturen omilta kotisivuilta. Peruskoulutuksen toisen osion ajankohta sovitaan ryhmäkohtaisesti kouluttajan kanssa. Bio Sculpture järjestää myös ammattilaisille tarkoitettuja lisäkoulutuksia, kuten koristelukursseja.

Bio Sculpture järjestää kynsikoulutuksia sopimuksesta ja toiveiden mukaan myös eri paikkakunnilla, mikäli osallistujia on vähintään neljä ja paikkakunnalta löytyy sopiva tila käytettäväksi.

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa oppilaitoksesta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin Bio Sculpture ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset - Bio Sculpture

Ammatilliset oppilaitokset
Kauneudenhoitoala Paikkakunta
Kynsiteknikko Useita (8)

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Bio Sculpture.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Bio Sculpture yhteystiedot

Bio SculptureLapinrinne 1
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.biosculpture.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Bio Sculpture