Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bio Sculpture


Bio Sculpture

Bio Sculpture järjestää kynsikoulutuksia niin alalle aikoville kuin jo työelämässä toimiville alan ammattilaisille. Kynsimuotoilijan peruskoulutus on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen ja antaa vahvan pohjan ammattiin.

Ammattitaitoiseksi Bio Sculpturen kynsimuotoilijaksi?

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa ja myy tuotteita ainoastaan koulutuksen käyneille alan ammattilaisille varmistaen, että tuotteiden oikea käyttötapa on aina tiedossa ja työn jälki siisti. Peruskoulutuksen lisäksi Bio Sculpture tarjoaa kynsien koristelukoulutuksia, jalkahoito ja varpaiden geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä ja erillisiä koulutuspäiviä, joissa opastetaan uusien tuotteiden käytössä.

Luonnolliset ja kauniit kynnet – hellävaraisesti

Bio Sculpture tarjoaa hellävaraisen tuotesarjan, jolla voi pidentää ja vahvistaa luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä. Geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua. Se myös lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Bio Sculpture geelipidennykset mukailevat oman kynnen profiilia näyttäen luonnollisilta oman kynnen vahvistuksella tai pidennyksillä, joilla saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle.

Koulutuspaikkakunnat

Koulutusta järjestetään ainakin seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tampere, Oulu, Jyväskylä ja Turku. Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy Bio Sculpturen omilta kotisivuilta. Peruskoulutuksen toisen osion ajankohta sovitaan ryhmäkohtaisesti kouluttajan kanssa. Bio Sculpture järjestää myös ammattilaisille tarkoitettuja lisäkoulutuksia, kuten koristelukursseja.

Bio Sculpture järjestää kynsikoulutuksia sopimuksesta ja toiveiden mukaan myös eri paikkakunnilla, mikäli osallistujia on vähintään neljä ja paikkakunnalta löytyy sopiva tila käytettäväksi.

Haluatko lisätietoja Bio Sculpturen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Bio Sculpturen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Bio Sculpturelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Kauneudenhoitoala Paikkakunta
Kynsiteknikon peruskoulutus Useita (7)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Bio Sculpture? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Bio Sculpture

Lapinrinne 1
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.biosculpture.fi


Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Bio Sculpture täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Bio Sculpture ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.