New York Film Academy

paikassa New York
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

New York Film Academy

New York Film Academy

Opiskele näyttelijäksi ja elokuvantekijäksi Yhdysvalloissa! New York Film Academy on maailmankuulu elokuvan ja näyttelijäntyön korkeakoulu Yhdysvalloissa. Elokuva-alan konkarit perustivat korkeakoulun luodakseen uuden sukupolven intohimoisia näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä. B

lueberryn avulla voit opiskella Manhattanilla lähellä legendaarista Broadwaytä tai Los Angelesissa samalla alueella Universan Studiosin kanssa. Onko edes mahdollista löytää yhtä inspiroivaa opiskeluympäristöä?

Valitsitpa kumman kampuksen tahansa, opiskelet elokuva-alan sydämessä ja parannat mahdollisuuksiasi menestyä näyttelijänä tai elokuvantekijänä. Jos kuitenkin haluat tulla musikaalinäyttelijäksi, sinun kannattaa valita maailman johtava musikaalikaupunki, New York.

New York Film Academyn kampus New Yorkissa

New York, joka myös tunnetaan nimellä Iso omena, on yksi maailman suurimpia elokuva-alan ja näyttelijäntyön keskuksia. Kuten elokuvantekijöiden, käsikirjoittajien, näytteijöiden ja taileilijoiden, myös NYFA:n opiskelijoiden mielestä kaupunki itsessään kehittää heidän taiteellista ilmaisuaan.

New Yorkista löytyy elokuvastudioita, medialaboratorioita tuotantoon ja editoimiseen, teattereita, avustajia ja uskomattomia sijainteja elokuvaamiseen. Opiskelijat kuvaavat ja näyttelevät kaikissa kaupungin osissa, kuten Chica Townissa, East Villagessa, Brooklynissä ja Times Squarella.

New York Film Academyllä on kaksi sijaintia New Yorkissa: Union Square ja Battery Place. Päärakennus sijaitsee Union Squarella. Päärakennus on vaikuttava historiallinen rakennus nimeltä Tammany Hall. Pattery Palace sijaitsee kauniin Battery Park -puiston vieressä Etelä-Manhattanilla. Sieltä on henkeä salpaava näky Vapauden patsaalle Battery Parkin yli. NYFA:lla on kaksi kerrosta rakennuksessa, joka on moderni 6690 neliömetrin laitos.

New York Film Academyn kampus Los Angelesissa

New York Film Academyn Los Angelesin kampuksella opiskelet elokuvantekijäksi tai näyttelijäksi siellä, missä tähdet itse asuvat ja työskentelevät. Sukellat elokuva-alalle Hollywoodissa, Los Angelesissa.

NYFA Los Angelesin kampus sijaitsee Hollywoodissa Universal Studiosin vieressä. Universal Studiosilla on jatkuvasti menossa kuvauksia suurien nimien kanssa. Opiskelijana pääset hyödyntämään Universal Studiosin taustavarastoa oman materiaalin kuvauksissa. Oppilaitos sijaitsee Burbankissa, joka myös tunnetaan nimellä "the Media Capital of the World". Burbank on monen media-alan yrityksen kotikaupunki. Näihin yrityksiin lukeutuu muun muassa BBC, Warner Bros Entertainment ja Walt Disney. Täällä sinulla on parhaat mahdollisuudet luoda ura viihdealalla, sillä juuri täällä tähdet asuvat ja työskentelevät.

Opiskelu New York Film Academyssä

Yhteistyössä New York Film Academyn kanssa autamme sinua hakeutumaan seuraaviin koulutusvaihtoehtoihin

  • Coservatory-ohjelmat – 1–2 vuotta
  • Kanditutkinto –  3–4 vuotta
  • Maisteritutkinto – 2 vuotta

Kiinnostuitko opiskelusta New York Film Academyssä?

Jos kiinnostuit opiskelusta ja haluaisit kuulla lisää tai kaipaat apua hakemisessa, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön.


Videoesittely

Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kurssimaksut

Kurssimaksut 2023

Conservatory-ohjelmat 1–2 vuotta :

  • alkaen 35 000 USD / lukukausi

Bachelor’s Degree 3–4 vuotta:

  • alkaen 15 000 USD / lukukausi

Master ’s Degree 2 vuotta:

  • alkaen 15 000 USD / lukukausi

Asuminen

New York Film Academyllä ei ole kampusmajoitusta. Suurin osa vuokraa huoneen tai asunnon esimerkiksi Airbnb:n kautta.

Lukuvuosi

Aloitus vuosittain tammikuussa, toukokuussa ja elokuussa

Koulutukset

Yliopistot
Media / Viestintä Paikkakunta
Conservatory Programs (1–2 vuotta) New York
Kandi- ja maisteriohjelmat
Media / Viestintä
Bachelor’s Degree (3–4 vuotta) New York
Master’s Degree (2 vuotta) New York

Ota yhteyttä

Request information

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

New York Film Academy

17 Battery PI
NY 10004 New York

Sponsoroitu