Sivuston käyttötapa: Mobiili

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani

Bovallius-ammattiopisto
Pituus: 3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: 15.3.–5.4.2017
Aloituspäivämäärä: Syksyllä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Jyväskylä
Koulutuksen järjestäjä: Bovallius-ammattiopisto

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani

Artesaani

Artesaani

Artesaanin koulutuksessa opitaan toimimaan kädentaitoja vaativissa työtehtävissä. Työssä korostuu yksilöllinen tekeminen. Opinnoissa voi suuntautua eri käsityö­aloille omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien mukaan. Artesaanit työskentelevät esi­merkiksi käsityöalan yrityksissä sekä käsityö- ja toimintakeskuksissa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Artesaani-opiskelija voi valita kahdesta osaamisalasta: lasi- ja keramiikka-ala tai tekstiiliala. Koulutukseen sisältyviä työssäoppimisjaksoja toteutetaan muun muassa käsityöpajoissa sekä toiminta- ja työkeskuksissa.

Lasi- ja keramiikka-ala

Lasi- ja keramiikka-alan opinnot sopivat opiskelijalle, joka pitää käsillä tekemi­sestä, piirtämisestä ja tuotesuunnittelusta. Opintojen tavoitteena on kehittää kädentaitoja monipuolisesti. Koulutuksessa keskitytään lasin ja keramiikan työstämiseen. Opintojen aikana tutustutaan myös muihin koviin materiaaleihin ja työskentelytekniikoihin.

Tekstiiliala

Tekstiilialan opintojen tavoitteena on kehittää mo­nipuolisesti erilaisia tekstiilityön kädentaitoja. Opin­not sopivat opiskelijalle, joka on kiinnostunut käsillä tekemisestä ja tuotteiden suunnittelusta. Pääaineita ovat kudonta, ompelu ja kankaanpainanta. Valinnaisina opintoina on mahdollista opiskella myös muita teks­tiili- ja käsityötekniikoita opiskelijan oman kiinnostuksen ja vahvuuksien mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa artesaanin koulutuksesta saat täyttämällä allaolevan yhteydenottopyynnön. Bovallius-ammattiopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Ammatillinen peruskoulutus ja valmentava koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja jatkosijoittumisessaan erityistä tukea. Tuen tarpeen syitä voivat olla esimerkiksi terveydelliset syyt, oppimisvaikeudet sekä sosiaaliset tai psyykkiset ongelmat.

Koulutukseen haetaan Opintopolku-sivuston kautta. Hakuaika on 15.3.–5.4.2017. Hakemuksen liitteet toimitetaan suoraan oppilaitokseen 13.4.2017 mennessä

Lisätietoa hakemisesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön tai siirtymällä oppilaitoksen verkkosivuille.

Tutkinto / todistus

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Bovallius-ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos, jota ylläpitää S. ja A. Bovalliuksen säätiö. Oppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 530 erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa. Ammattiopiston koulutustarjontaan kuuluvat valmentava koulutus, ammatilliset perustutkinnot, aikuiskoulutus ja oppisopimuskoulutus. Bovallius-ammattiopisto järjestää koulutusta kolmella toimialueella: Itä-Suomessa: Pieksämäki, Mikkeli, Savonlinna Keski-Suomessa: Jyväskylä, Jämsä,...


Lue lisää oppilaitoksesta Bovallius-ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto yhteystiedot

Bovallius-ammattiopisto

Opintie 2
76100 Pieksämäki

 Näytä puhelinnumero
www.bao.fi