Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus

Business College Helsinki
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
   
Verkossa
Erikoisammattitutkinnot
Nainen oranssissa tukassa

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus

Mitä kyberturvallisuus tarkoittaa organisaation toiminnan kannalta ja miten sen pitäisi näkyä johtamisessa? Miten sinä johtajana voit kehittää omaa kykyäsi ennakoida turvallisuuteen liittyviä riskejä ja vahvistaa toimintavalmiutta yllättävässä tilanteessa?

Kyberturvallisuuteen liittyvät uhat ovat niin merkittäviä organisaation toiminnalle ja maineelle, että sitä ei voi vastuuttaa vain yksittäisen henkilön tai tiimin vastuulle. Kyberturvallisuuteen painottuva johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutus (verkko-opinnot) on suunniteltu auttamaan johtotehtävissä työskenteleviä kehittämään omaa osaamistaan ja organisaation valmiutta muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Johtamistehtävissä toimivalle, jolla on oma vastuualueensa johdettavanaan tai
yrityksen omistajalle, joka vastaa yrityksensä toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kustannukset

Osallistumismaksu oppisopimuksella opiskellessa 250 €, muutoin 650 € 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto︱Kyberturvallisuus täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)