Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus

Business College Helsinki
Yhteenveto
noin 1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Tammi-, maalis-, elo- ja lokakuussa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

   

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus

Liiketoiminnan perustutkinto (ent. liiketalouden perustutkinto) aikuisten päiväkoulutuksena ja olet nopeasti työelämässä! Puuttuuko sinulta lukion jälkeen tutkinto? Tai oletko suorittanut jonkun toisen ammatillisen tutkinnon, mutta haluaisit vaihtaa alaa? Löytyykö kaupallisen alan työkokemusta, mutta ei tutkintotodistusta? Merkonomikoulutus voisi sopia juuri sinulle.

Merkonomina voit tehdä töitä kaupan ja hallinnon osaamista vaativissa tehtävissä tai yrittäjänä, myös kansainvälisessä ympäristössä. Aikuisten päätoimisesta päiväkoulutuksesta valmistut merkonomiksi noin 1,5 vuodessa. Opiskeluaikasi pituus riippuu aikaisemmista opinnoistasi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Merkonomikoulutukseen kuuluu paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana pääset tekemään käytännössä alan töitä. Monet opiskelijoista myös saavat työpaikan työharjoittelupaikastaan, kun ovat hoitaneet duuninsa hyvin.

Opiskele oman mielenkiintosi mukaan

Merkonomikoulutuksessa opiskellaan mm. työelämätaitoja, asiakaspalvelua, liiketoimintaa, yrittäjyyttä ja taloushallintoa. Osa opinnoista on kaikille yhteisiä, mutta voit myös itse vaikuttaa tutkintosi sisältöön valitsemalla sinulle mieleisiä valinnaisia tutkinnon osia. Kaikki aiemmat, soveltuvat opintosi tai alan työkokemuksesi vai otetaan huomioon opintopolkusi suunnittelussa. Sinulle laaditaan opiskelujen ajalle oma etenemissuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Opiskelijana saat käyttöösi henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen, jolla voit työskennellä kotona ja koulussa. Valmistuttuasi saat pitää koneen itselläsi.

Voit suorittaa tutkinnon englanniksi

Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä toiminnasta, voit suorittaa jonkun tutkinnon osan englanninkielellä ja hankkia itsellesi merkonomitutkinnon ohessa EBBD-diplomin (European Business Baccalaureate Diploma) osoituksena erinomaisesta kansainvälisestä osaamisesta. Voit myös opiskella tutkinnon kokonaan englanniksi (Vocational Qualification in Business). 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut lukion tai muun toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Voit hakea aikuisten päivätoteutukseen myös, jos sinulla on riittävästi alan työkokemusta. Työkokemuksen riittävyys ja soveltuvuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Aikuisten merkonomikoulutukseen eli ylioppilaspohjaista liiketoiminnan perustutkintoa opiskelemaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Englanninkielisessä merkonomikoulutuksessa on haastattelu hakijoille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Markkinoiden edullisin – Kauppisnetti Koti. Valmennuskurssilla yli 1500 tehtävää, uudistetut opetusvideot, 7 harjoituskoetta ja edistymiskäyrä.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, aikuisten päiväkoulutus täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja?
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: