Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan koulutuksen alussa henkilökohtainen suunnitelma opintojen suorittamiseksi. Suunnitelmaa päivitetään koulutusvuoden aikana.

Koulutuksen sisältö

VALMA koulutuksen tavoite on, että opiskelija saa riittävät valmiudet ammatillista opiskelua varten.

VALMA koulutuksen aikana opiskelija

•vahvistaa opiskelutaitoja ja opiskeluvalmiuksiaan

•voi suorittaa ammatillisia opintoja •kehittää valmiuksia opiskella suomen kielellä

•hankkii työllistymistä tukevia lupa- ja korttikoulutuksia

•saa välineitä arkielämän taitojen ja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.

•vahvistaa työelämätaitoja ja tutustuu eri koulutus- ja ammattialoihin.
•selkeyttää urasuunnitelmaansa •saa tietoa, tukea ja ohjausta ammatinvalinnassa ja jatko-opiskeluihin hakeutumisessa.

Käytännön toteutus

VALMA koulutus toteutetaan lähiopetuksena Careerian Helsingin (Lämmittäjänkatu 2 A) ja Porvoon (Perämiehentie 6) toimipisteissä.

Opiskelijalle laaditaan koulutuksen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Suunnitelmaan kirjataan ne opinnot ja toimenpiteet, jotka tukevat opiskelijan omia tavoitteita ja opiskelua. Suunnitelmaa päivitetään koulutuksen aikana. VALMA –koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä. Opiskelun kesto on kuitenkin yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijalle tehty henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS). Koulutus sisältää lähiopetuksen lisäksi työelämässä tapahtuvaa opiskelua. VALMA-koulutuksen suoritukset (30 osp) oikeuttavat yhteishaussa kuuteen lisäpisteeseen. Opiskelulle varataan aikaan 10-12 kuukautta. Opiskelijalla on mahdollisuus saada koulutus suoritettua lukukauden missä tahansa vaiheessa ja/tai siirtyä joustavasti ammatillisiin jatko-opintoihin.

Valma-koulutuksessa toteutetaan osaamisperusteista arviointia. Osaamisperusteisuus ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tarkoittaa, että jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus saavuttaa osaamistavoitteensa omassa aikataulussa, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Valma- koulutuksen osissa osaaminen arvioidaan asteikolla hyväksytty / hylätty. Ammatillisen - ja yhteisten tutkinnon osien osaaminen arvioidaan asteikolla 1-5.

Lisää opintojen sisällöstä ja vaatimuksista Opintopolusta ePerusteista.

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen valituille opiskelijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla mahdollisimman pian valintakoepäivän jälkeen. Ei-valituille lähetetään henkilökohtainen kirje.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kenelle?

•Nuori tai aikuinen, jolla on peruskoulu suoritettu, mutta toisen asteen tutkinto (ammatillinen perustutkinto tai ylioppilastutkinto) puuttuu.

•Maahanmuuttaja, joka haluaa opiskella ammatillisen koulutuksen, mutta suomen kielen taito tai opiskelutaidot eivät vielä riitä.

Tutkinto / todistus

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA täytä seuraavat tiedot: