✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT

Careeria
Yhteenveto
suomi
30.3.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Erikoisammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT

Koulutus kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi autismin kirjon henkilöiden ohjaamisessa. Koulutuksen suoritettuasi osaat edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka tekevät työtä autismin kirjon henkilöiden kanssa.

Käytännön toteutus

Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen on tutkinnon osa Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen  erikoisammattitutkinnosta. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen | Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen EAT täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)