Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Kerava
Perusopetus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Automaatioasentajana voit työskennellä monissa eri ympäristöissä sähkön parissa!

Automaatioasentajana teet erilaisia teollisuuden sähkökoneiden ja -laitteiden sekä automaatiojärjestelmien asennukseen, käyttöön, kunnossapitoon ja huoltoon liittyviä tehtäviä. Keskeisintä osaamistasi ovat erilaisten säätö-, kappaletavara- ja valvomojärjestelmien tuntemus, robotiikka sekä niiden asennus- ja kunnossapitotöihin liittyvien tehtävien hallinta (teollisuussähköistys ja automaatio).

Automaatioasentajan koulutuksessa syvennät ja laajennat sähköalalla tarvittavaa osaamista sekä suoritat sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon.

Kenelle?

Automaatioasentajan koulutus soveltuu ensijaisesti ilman ammatillista koulutusta omaaville henkilöille. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1.

Jos sähköistyt sähköstä, tule opiskelemaan sähköalan ammattilaiseksi!

Käytännön totetus

Automaatioasentajaksi voit opiskella Porvoossa tai Keravalla

  • Päiväkoulutuksessa (3-5 päivää viikossa). Automaatioasentajan päiväkoulutukseen sisältyy mahdollisuuksien mukaan työssäoppimista sähköalan yrityksissä.
  • Iltakoulutuksessa (2 iltaa viikossa).
  • Oppisopimuksella (1-4 päivää kuukaudessa)
]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Automaatioasentaja | Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)