Ammatilliset perustutkinnot

Elektroniikka-asentaja | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elektroniikka-asentaja | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Nykyaikaisessa yhteiskunnassa tietotekniikkaa ja elektroniikkaa on kaikkialla, ilman sitä yhteiskunta ei toimi. Elektroniikka-asentajana asennat ja huollat tietokonelaitteistoja sekä muita elektroniikkalaitteita. Opinnoissasi perehdyt laaja-alaisesti tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden toimintaan, huoltoon ja asennukseen. Elektroniikka-asentajan koulutuksessa syvennät ja laajennat ICT-alalla tarvittavaa osaamista, opit perusteet sähköalalla toimimiseen sekä suoritat tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon.

Kenelle?

Elektroniikka-asentajan koulutus soveltuu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta omaaville, ICT-alasta kiinnostuneille henkilöille.
Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1.

Käytännön toteutus

Elektroniikka-asentajaksi voit opiskella Porvoossa päiväkoulutuksella, jossa opetusta on 3-5 päivää viikossa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elektroniikka-asentaja | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elektroniikka-asentaja | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu