Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
19.4.2021
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Opiskele ikääntyvän asiakkaan hieronnan osaajaksi. Valmistumisesi jälkeen voit hyödyntää osaamista työssäsi ikääntyvien asiakkaiden hoidossa. Koulutuksesta saat hyvän alun jatko-opintoihin, mikäli olet kiinnostunut suorittamaan hieronnan ammattitutkinnon kokonaisuudessaan. Ikääntyneen potilaan hieronta - tutkinnon osa on osa hieronnan ammattitutkintoa.


Koulutuksen sisältö

Ikääntyvän potilaan hieronta, 25 osp on valinnainen tutkinnon osa hieronnan ammattitutkinnosta.

Koulutuksessa opit ihmiskehon anatomiaa, arvioimaan ikääntyvän potilaan hieronnan tarvetta, laatimaan ikääntyvälle potilaalle hoitosuunnitelman ja toteuttamaan sen. Lisäksi opit edistämään tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa potilaalle soveltuvan liikunnan tai liikeharjoitusten avulla.

Tutkinnon perusteet löytyvät Opetushallituksen ePerusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4556441/reformi/tutkinnonosat/5007884


Käytännön toteutus

Ensimmäisillä viikoilla 16-18 on useampi lähipäivä intensiiviopetusta ja sen jälkeen yksi päivä viikossa lähiopiskelua. Lähiopetuspäivät ovat klo 8.30-15.30. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä.

Koulutus on käytäntöpainotteista ja sisältää harjoittelua koululla ja työelämässä.

  • Kesäloma vk 27-30

Ikääntyvän potilaan hieronta - tutkinnon osan näyttö suoritetaan koulutuksen lopuksi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Täytä sähköinen hakulomake ja perustele huolellisesti miksi haluat koulutukseen. Hakijat kutsutaan valintatilaisuuteen, joka sisältää myös kirjallisia kysymyksiä anatomiasta. Saat anatomian materiaalia koulutukseen hakeutumisen jälkeen.
Valintatilaisuudet pidetään 11.3. ja 18.3.2021. Osallistut vain toiseen päivään.

Opiskelijamaksu on 200€. Maksuja ei palauteta, jos keskeytät koulutuksen. Maksu sisältää koulutuksen ja näytön. Opiskelua varten tarvitset oppikirjan (n.50€) ja työasun, jotka kustannat itse.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Ikääntyvän potilaan hieronta koulutus on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi lähihoitajille ja sairaanhoitajille. Koulutus sopii sinulle, jos olet lähihoitaja tai sairaanhoitaja, työskentelet ikääntyvien ihmisten parissa ja haluat työhösi uutta osaamista. Sinulta edellytetään hyvää opiskelumotivaatiota, kykyä myös itsenäiseen opiskeluun ja suomen kielen hallintaa. Lisäksi sinulla on fyysinen ja henkinen terveys kunnossa.

Tutkinto / todistus

Ikääntyvän potilaan hieronta – täydennyskoulutus lähihoitajille ja sairaanhoitajille

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikääntyvän potilaan hieronta, hieronnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: