Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Erikoisammattitutkinnot

Ikävalmentaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikävalmentaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Syvennä osaamistasi ikävalmentajan työhön

Ikävalmennuksen osaamisalan suorittaneena osaat kartoittaa ikääntyneen ihmisen elämänkulun ja toimintakyvyn sekä toimia erilaisissa toimintakyvyn edistämisen työprosesseissa. Työotteessasi osaat noudattaa eettisiä toimintaperiaatteita ja vanhustyötä ohjaavia säädöksiä sekä ohjeita. Osaat ohjata ikääntynyttä ihmistä ja hänen läheisiään arkiteknologian käytössä ja sen mahdollisuuksissa.

Osaamisalan suorittaneena osaat edistää ikääntyneen ihmisen toimintakykyisyyttä ja kokonaisvaltaista arjen turvallisuutta. Tiedostat verkostotyöskentelyn merkityksen ja osaat toteuttaa laadukkaan, tavoitteellisen, taloudellisen ja kestävän kehityksen mukaisen kehittämistyön.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kokenut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö ja kohtaat työssäsi ikääntyneitä ihmisiä.

Käytännön totetutus

Ikävalmentajan koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Verkkoluentoja on 1–3 kertaa kuukaudessa.  Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäisesti tehtäviä kehittämistehtäviä, joiden avulla kehitetään oman työpaikan toimintaa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikävalmentaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikävalmentaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu