Ammattitutkinnot

Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkint...

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkint...

Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan ammattilaisena toimit esimerkiksi osana osto- ja myyntihenkilöstöä, ulkomaankaupan assistenttina, logistiikkakoordinaattorina, huolitsijana, huolinta- assistenttina, liikkeenhoitajana tai tuonti- ja vientilaskuttajana. Liiketoiminnan ammattitutkinnossa pääset hankkimaan lisää työkaluja alan työtehtävissä toimimiseen. Tutkinnon suorittaminen antaa laaja-alaiset taidot kansainvälisellä alalla työskentelyyn sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa. Tutkinnon suorittaminen onnistuu erinomaisesti myös perehdytyksenä uusiin huolinnan tai ulkomaankaupan assistentin työtehtäviin.

Kenelle?</h2> 

Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisalan koulutus soveltuu kansainvälistä kauppaa – tuontia tai vientiä – käyvien yritysten sekä huolinta- ja kuljetusalan yritysten eri tehtävissä toimiville.

Käytännön toteutus 

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen sekä opetusta, oppimistehtäviä, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Koulutuspäiviä on 7-10, jotka toteutetaan pääsääntöisesti verkon välityksellä. Sen lisäksi koulutukseen sisältyy monimuotoista opiskelua verkossa ja itsenäisesti. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa tai työharjoittelupaikkaa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkint..., voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkint...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu