Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Erikoisammattitutkinnot
Ei arviointeja

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Päivitä ja laajenna kansainvälisen liiketoiminnan osaamistasi!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on uusi laaja-alainen tutkinto, jossa yhtenä valittavana osaamisalana on Kansainvälinen liiketoiminta.

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalan suorittaneilla on osaamista toimia erilaisissa yrityksissä tai organisaatioissa kansainväliseen kauppaan liittyvissä vaativissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä, jotka voivat liittyä kansainväliseen hankintatoimeen tai myyntiin ja markkinointiin.

Kenelle?

Kansainväliseen liiketoimintaan suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit vaativissa asiantuntija- tai esimiestehtävissä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ja haluat vahvistaa osaamistasi kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin tai hankintatoimeen liittyen. Oli tittelisi sitten ostaja, ostopäällikkö, tuotepäällikkö, tuoteryhmäpäällikkö, ostoasiantuntija, hankintapäällikkö, Buyer, Purchising manager, Product group manager, Category manager tai toimit muuten kansainvälisen liiketoiminnan vastuutehtävissä, tämä koulutus on juuri sinua varten.

Tutkinto suoritetaan näytöillä omissa työtehtävissä, joten sinulla tulee olla alan työpaikka.

Käytännön toteutus

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Rakennat yhdessä vastuukouluttajan kanssa yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja tutkintopolun. Aikaisempi osaamisesi voidaan edellytysten täyttyessä tunnustaa osaksi tutkintoa. Koulutuspäivät toteutetaan verkossa Teamsin välityksellä. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden edellyttämä ammattitaito, voit myös suorittaa tutkinnon ilman koulutuspäiviä.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu