Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

Kiinteistönhoitaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kiinteistönhoitaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Kiinteistönhoitaja on avainasemassa kiinteistön kunnossapidon ja toimivuuden takaamisessa. Hän toimii erilaissa kiinteistöpalveluja tuottavissa organisaatioissa tehden erilaisia kiinteistönhoitoon ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä. Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat kiinteistönhoitajan hyviä ominaisuuksia. Kiinteistönhoitajalta vaaditaan hyviä ihmissuhdetaitoja, kiinnostuneisuutta kiinteistöihin ja niiden kunnossapitoon, töiden suunnitteluun ja organisointiin.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa sinulle kiinteistönhoitajan perusammattitaidon. Careeriassa opiskeleminen on siisti juttu ja se tarjoaa eväitä elämään!

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönhoitaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu kiinteistöpalvelualalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan uudelle tasolle. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään kiinteistöalan työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus.

Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönhoitaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu